Restaurant WeidumerHout

Bij Restaurant WeidumerHout dineert/luncht u in een historische ambiance met een informele sfeer. Het restaurant is gevestigd in een karakteristieke Friese kop-hals-romp boerderij uit 1867. Op de menukaart zult u merken dat de Friese beleving de hoofdrol speelt. Kwalitatief goede gerechten met streekproducten en een mooie presentatie. Alle gerechten worden dagvers bereidt en met passie samengesteld. Met allergieën of andere wensen wordt ook rekening gehouden? Reserveren kan via 058-251 9888 of welkom@weidumerhout.nl




Voor grotere groepen biedt Restaurant Weidumerhout ook 3- en 4-gangen (verrassings)diners, aangepaste menukaarten en buffetten aan. Voor meer informatie en/of een offerte kunt u ons bellen of een bericht sturen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dineren

Maandag gesloten

Dinsdag 18:00 tot 23:00 uur

Woensdag 18:00 tot 23:00 uur

Donderdag 18:00 tot 23:00 uur

Vrijdag 18:00 tot 23:00 uur

Zaterdag 18:00 tot 23:00 uur

Zondag geopend op aanvraag voor groepen > 12 personen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Restaurant WeidumerHout

Hoeveel sterren geef jij Restaurant WeidumerHout?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant WeidumerHout te melden