Museum voor Hedendaagse Tibetaanse Kunst

In het museum zijn de kunstwerken van Lama Tashi Norbu en dat van andere Tibetaanse kunstenaars te zien. Dit unieke museum bevindt zich in het centrum van Emmen, Drenthe, waar voorheen de dierentuin was en nu "Rensenpark" heet.  Het museum is opgericht door Lama Tashi Norbu, kunstenaar van Tibetaanse afkomst. Middels het museum wil Lama Tashi Norbu spiritueel bewustzijn bij mensen over de gehele wereld doen ontwaken, Tibetaanse kunst en erfgoed levendig houden en tegelijkertijd het westen omarmen. 


Een kijkje in het museum


Museum Audio Tour biedt opgenomen gesproken commentaar in het Nederlands, Engels en Duits. Via een tablet met koptelefoon met vertelling en verhalen achter de schermen van alle kunstwerken en museum voorwerpen, waaronder de bezoekers de flexibiliteit hebben om een tentoonstelling op hun eigen manier te ervaren, in hun eigen tempo, terwijl ze hun eigen route volgen. Voor slechthorende bezoekers is er een geschreven Audiotour beschikbaar in de bovengenoemde 3 talen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €7,50 p.p.

Kinderen tot 12 jaar gratis

Studenten €5,00 p.p.

Museumkaart gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Museum voor Hedendaagse Tibetaanse Kunst

Hoeveel sterren geef jij Museum voor Hedendaagse Tibetaanse Kunst?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Museum voor Hedendaagse Tibetaanse Kunst te melden