Soof Heuvelrug

Midden op de Utrechtse Heuvelrug, pal tegenover het recreatiegebied Kwintelooijen, vind je iets moois. Omdat je toe bent aan iets anders, maar vooral aan eigentijds genieten. Soof Heuvelrug, voorheen Boutiqueparc Soof, is het duurzaamste park van Nederland. Een uniek concept dat garant staat voor een unieke vakantiebeleving. Verblijf in luxe Eco-Lodges en verken de Utrechtse Heuvelrug.


Omgeving

Soof Heuvelrug ligt pal tegenover natuurgebied Kwintelooijen, onderdeel van nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast ligt Soof tussen Veenendaal en Rhenen, beide een bezoekje waard. Ook zijn er diverse culturele en historische trekpleisters in de directe omgeving te vinden.


 Terras op het water


Wat te doen op het park

Soof Heuvelrug is een duurzaam vakantiepark van Nederland. Dat zie niet alleen terug in de mooie duurzame Eco-Lodges, maar ook in de faciliteiten die ze je bieden. Ervaar het zelf als je bij ze te gast bent. Ze doen er uiteraard alles aan om je een heerlijke vakantie te bezorgen. Op het kleinschalige park vind je een aantal luxe faciliteiten, zoals een zwembad en gezellige brasserie. Ook wordt er tijdens de schoolvakanties een gevarieerd animatieprogramma voor kinderen aangeboden.


Faciliteiten

  • Zwembad met waterspeeltuin
  • Fietsverhuur
  • Speeltuin
  • Laadpalen
  • Recreatieprogramma
  • Brasserie

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Soof Heuvelrug

Hoeveel sterren geef jij Soof Heuvelrug?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Soof Heuvelrug te melden