F.A.T. MAX TOUR

(5/5)  1 recensies

Wil je een mooi deel van de Veluwe verkennen? Doe dan de F.A.T. Tour! Hij start bij restaurant de Goudsberg in Lunteren / restaurant Amadeus in Ede. De natuur in deze omgeving is onweerstaanbaar mooi en eindeloos divers en jij kunt hem op de FatMax step verkennen! De F.A.T. tour volg je met de route op de RLLY app, je navigeert van punt naar punt. Je weet niet waar je naartoe gaat maar je gaat leuke plekken ontdekken! Onderweg krijg je via de app allerlei uitdagende opdrachten en weetjes over de omgeving voorgeschoteld. Per opdracht kun je punten behalen.. Ga jij voor goud?


Ga een middag steppen met vrienden en vriendinnen door het landschap


Deze FATMax elektrische step is een brute machine. Geschikt voor zowel verhard als onverhard terrein! Met deze elektrische step kun je een route doen zonder dat je hoeft te steppen! Ga staan, geef gas en gaaaaaaan! Met zijn 10 cm brede banden heb je volop grip en de sterke motor brengt jou zonder moeite waar Jij heen wilt! Fast, Adventurous, Teambuilding = F.A.T. TOUR!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kunt de rally die je wilt doen op elk moment tussen zonsopgang en zonsondergang starten.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€37,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over F.A.T. MAX TOUR

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuk uitje in een mooie omgeving"

Merel   -   04-04-2023

04-04-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk uitje in een mooie omgeving"

Goed ontvangen bij Steakhouse Amadeus om vervolgens een mooie tour met de elektrische steps over de Veluwe te maken. We hebben genoten!


Hoeveel sterren geef jij F.A.T. MAX TOUR?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van F.A.T. MAX TOUR te melden