Supschool Cup of Sup

Bij Supschool Cup of Sup in Broek op Langedijk kun je het hele jaar suppen. Ze organiseren meerdere sup activiteiten per dag op verschillende tijdstippen. Het suppen is voor iedereen toegankelijk. Van beginner tot gevorderde supper, van jong tot ouder. De supboards zijn zeer stabiel, de kans dat je in het water valt is eigenlijk heel klein. Zelfs in de wintermaanden blijf je droog en kun je deelnemen met een wetsuit voor de zekerheid. Iedere vakantie organiseren ze heel veel leuke speciale sup activiteiten. Veel voor kinderen, maar ook voor volwassenen.


Groep kinderen op de sups in het water


Ben je al ervaren, dan kun je ook een sup huren of je hebt de mogelijkheid om verschillende boards te testen. De supschool bevindt zich in een prachtig natuurgebied in Noord Holland: Het Duizendeilandenrijk. Je supt langs molens, rietkragen, authentieke huisjes, meren en vooral door veel kleine smalle leuke waterweggetjes midden in een natuurlijke omgeving met veel bomen, planten en bloemen. Suppen is een heerlijke mix van ontspanning en inspanning. Koud krijg je het nooit, je beweegt actief op het water. Heerlijk in de buitenlucht.


Er gaat altijd een ervaren supinstructeur mee, die je alle tips en tricks leert van de basis techniek. Het is wel verplicht om een Zwemdiploma A te hebben. Heb jij al zin om te gaan suppen?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag geopend van 10:00 tot 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Supclinic + grote tour €25,00 p.p.

Sup les na volgen supclinic €12,50 p.p.

Volle maan suptour €25,00 p.p.

Losse les €15,00 p.p.


Sup verhuur

1 uur €12,50 p.p.

2 uur €25,00 p.p.

3 uur €35,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Supschool Cup of Sup

Hoeveel sterren geef jij Supschool Cup of Sup?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Supschool Cup of Sup te melden