Workshop dessin stempelen

Hou jij ook van al die mooie dessins op stof en papier? Wil je leren hoe je dit zelf kan maken doormiddel van stempelen? Dat kan! Tijdens de workshop dessin stempelen leer je een doorlopend motief ontwerpen en afdrukken op papier met een uit rubber gegutste stempel.


Laat je creatieve geest los en stempel een mooi kunstwerk


Hoe werkt dessin stempelen?

De workshop begint met een kennismaking van techniek en materialen; Hoe zet je een ontwerp op de stempel, hoe werkt het gutsen en hoe stempel je nu een scherpe afdruk. Daarna leer je hoe je een motief ontwerpt met behulp van vormen en deze herhalend kan laten doorlopen. Van dit motief maken we een stempels en meerdere afdrukken. Je kan spelen met verschillende kleuren en variaties. Er zijn stempelboeken en sjablonen aanwezig als voorbeeld en inspiratie


Je gaat naar huis met kennis van stempelen en dessinontwerp en natuurlijk je eigen gemaaktestempels en afdrukken in een bewaarmap. Met deze techniek in huis kan je vanaf nu je eigen kaarten, notitieboeken, pakpapier of stof bedrukken.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Voor de actuele dagen van de workshops zie website


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€55,00 per persoon inclusief materiaal + koffie, thee en iets lekkers


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Workshop dessin stempelen

Hoeveel sterren geef jij Workshop dessin stempelen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Workshop dessin stempelen te melden