Brouwerij Pronck

Een Leidse brouwerij met eigen ketels. Bij brouwerij brouwen ze zelf bier in het voormalige schakelhuis van de energiecentrale, een bijzondere locatie. Ook bieden ze hele leuke activiteiten aan.


Rondleiding en bierproeverij

Voor groepen vanaf 12 personen organiseert Brouwerij Pronck een prachtige rondleiding met bierproeverij in de brouwerij. Verwacht geen geautomatiseerde tour en standaard praatje in 12 talen. De brouwers vertellen je álles over bier, het brouwproces, ingrediënten, enzovoorts. Uiteraard mag je ze de hemd van het lijf vragen. Proef vier heerlijke Pronk bieren, mét goede bijpassende happen (en bitterballen uiteraard). Ook een geheel verzorgde avond met proeverij en diner of interactieve workshops bierbrouwen behoren tot de mogelijkheden. Lukt het niet om met een groep van12 personen te komen? Niet getreurd, er worden namelijk regelmatig rondleidingen inclusief proeverij gehouden voor kleinere groepen.


Workshop

Onder de bezielende leiding van Brouwer Frans of André brouw je je eigen bier! Van schroten tot koken, van mout tot hop en gist, alles komt voorbij. De brouwers geven een inzicht in de theorie van het brouwen. Daarna brengen we dit in praktijk en ga je schroten, maischen, koken en ten slotte het bier naar de fermenters hevelen. Je bepaalt zelf welk soort en stijl bier er gebrouwen wordt.


Inclusief:

  • Bierproeverij
  • Borrelhappen
  • Lunch
  • Eigen bier wordt naar je opgestuurd
  • Eigen label
  • Heel veel fun!


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 08:00 tot 17:00 uur

Zaterdag en zondag gesloten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Pronk Rondleiding €19,50

Pronck Workshop bierbrouwen €99,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Brouwerij Pronck

Hoeveel sterren geef jij Brouwerij Pronck?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Brouwerij Pronck te melden