Kinderboerderij Het Weike Dommelen

(4/5)  1 recensies

Dagje uit Kinderboerderij Het Weike Dommelen

Kinderboerderij "Het Weike" is een prachtige en gezellige kinderboerderij gelegen in het pittoreske Dommelen. Deze boerderij biedt een geweldige plek voor kinderen en volwassenen om te genieten van de natuur en het boerenleven. "Het Weike" is een ware oase van rust en plezier waar bezoekers kunnen kennismaken met een verscheidenheid aan dieren en leren over het leven op de boerderij.


Op kinderboerderij "Het Weike" vind je een scala aan boerderijdieren, zoals geiten, schapen, konijnen en kippen. Kinderen kunnen hier op een veilige en interactieve manier leren over het gedrag van verschillende dieren. De boerderij is uitgerust met ruime en schone verblijven voor de dieren, die met veel liefde en zorg worden onderhouden door het toegewijde personeel en vrijwilligers.


Een bezoek aan kinderboerderij "Het Weike" is een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Het is de ideale plek om te ontspannen, te leren en plezier te hebben midden in de natuur. Of je nu een dierenliefhebber bent, op zoek bent naar een leuke activiteit voor de kinderen, of gewoon wilt genieten van een dagje uit, "Het Weike" heeft voor ieder wat wils.

 

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9:00 tot 12:00Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Gratis te bezoeken


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Kinderboerderij Het Weike Dommelen

gezellig

Tooske   -   14-09-2023

14-09-2023

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

gezellig

Dat er openingstijden zijn.

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij Kinderboerderij Het Weike Dommelen?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

Kinderboerderij Het Weike Dommelen

Hovenierwei 18A
5551RE Dommelen
Provincie Noord-Brabant

06 30822111

Klik hier om onjuiste gegevens van Kinderboerderij Het Weike Dommelen te melden