Hondsrugtours

Hondsrugtours is een bedrijf opgericht in 2022 door een jonge ondernemer met een idee. Echter besloten ze anders te zijn dan anderen. De service gaat verder dan alleen de verhuur van de E-Choppers, ook bieden ze pechhulp voor onderweg aan zonder extra kosten.


De E-choppers op een rij opgesteld


Ontdek de talloze faciliteiten en bezienswaardigheden in de levendige omgeving op de E-chopper! De regio is een bruisend gebied vol avontuur, activiteiten en faciliteiten die je ervaring onvergetelijk zullen maken. Geniet van de prachtige natuur, heerlijk eten en diverse recreatiemogelijkheden, allemaal binnen handbereik.


Routes

Verken de adembenemende omgeving met behulp van de uitgestippelde routes, speciaal ontworpen voor de E-Chopper. Deze routes leiden je langs pittoreske landschappen, charmante dorpjes en historische bezienswaardigheden, waardoor je de mogelijkheid krijgt om de lokale cultuur en natuur optimaal te ervaren.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Huren E-chopper €32,95 (met kinderen €5 extra)Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Hondsrugtours

Hoeveel sterren geef jij Hondsrugtours?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Hondsrugtours te melden