Knus

Zin in een knusse dag? Bij Knus in de Delftse Hout (Delft) kun je op een unieke locatie midden in het groen, direct aan het water, heerlijk eten, drinken, spelen en op pad! Het is mogelijk om een roeiboot of waterfiets (april - september) te huren om de prachtige natuur te verkennen. Of stel online zelf een picknickmand samen om mee op pad te nemen. Knus heeft een groot terras met een gave speeltuin met glijbanen, zandbak, doolhof, jeu de boule baan en zelfs een blotenvoetenpad. Voor groepen vanaf 8 personen kun je bij Knus een all-in koffie, lunch of borrel arrangement reserveren!


Het speeltoestel voor kinderen


Schaatsbaan

Ervaar de winter bij Knus in Delft met een uitzonderlijk schaatsavontuur dat je zal bijblijven. Van november t/m februari verwelkomt Knus iedereen op haar prachtige schaatsbaan op een van de mooiste terrassen van Nederland. Zelfs op regenachtige dagen kun je nog steeds genieten van het schaatsen dankzij het fantastische half overdekte ontwerp van de kunstschaatsbaan. Je hoeft je geen zorgen te maken over het meenemen van je eigen schaatsen – er zijn hoogwaardige schaatsen beschikbaar voor verhuur (bij de prijs inbegrepen). 7 dagen per week, van 11:00 tot 17:30 uur, is er genoeg tijd om te schaatsen voor € 5,- per persoon. Voor de kleintjes zijn er ijsbeer en pinguïn skate-helpers. Met de vele lichtjes en vuurtjes is het bij Knus hartstikke knus! Na het schaatsen is het de moeite waard om langs de bar te gaan voor een assortiment van heerlijke traktaties. Van klassieke winterdranken zoals glühwein tot heerlijke warme chocolademelk met extra extra slagroom en vergeet de winterse gerechten zoals Runderstoof niet.


Heerlijk schaatsen in de winter

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Iedere dag van 10:00 tot 17:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Roeiboot of waterfiets huren (april tot september) €15,00 per uur

Picknickmand samenstellen vanaf €10,00

Schaatsen €5,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Knus

Hoeveel sterren geef jij Knus?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Knus te melden