Kasteeltuinen Arcen

Een park om lief te hebben. Kasteeltuinen Arcen, gelegen in het pittoreske dorpje Arcen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg, is het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg. Laat uw zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek de vele unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel. Een uniek dagje uit voor jong en oud!
Natuurlijk dagje uit


Ontdek de tuinen en natuurlijke pracht van de seizoenen. Tijdens een wandeling door het park kan genoten worden van geur en kleur in de tuinen en van de vele vijverpartijen en watervallen. Het barokke Rosarium is met meer dan 8.000 rozenstruiken een ware rozenpracht. De subtropische kas Casa Verde is beplant met o.a. vijgenbomen, palmen en cactussen. Slenterend door het Bamboebos en de Oosterse Watertuin waan je je in Zuidoost Azië. Of geniet van de kleinere gethematiseerde tuinen zoals de Italiaanse tuin en de Japanse tuin. Elke tuin biedt een nieuwe, groene ervaring! Maak uw dag uit compleet met een heerlijke lunch of kop koffie in een van de restaurants met prachtig uitzicht op de tuinen.Ook voor kinderen is er volop plezier!

Kinderen gaan op ontdekkingstocht met de speurtocht. Ze ontdekken op een speelse manier alle bijzondere plekken met leuke weetjes over het kasteel en de tuinen. Bij de Bergtuin kunnen kinderen een balletje slaan op de avontuurlijke midgetgolfbaan of ze leven zich uit op het speelstrand met trekvlot. In de Aaiweide kunnen ze de dieren bezoeken en in de Casa Verde eten de koi-vissen uit de hand. 

Openingstijden

Kasteeltuinen Arcen opent 21 april 2021

In het seizoen dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Volwassenen €18,50

Kinderen 4 t/m 17 jaar €9,25

Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis

Parkeren €6,00


Gratis entree

Kinderen t/m 3 jaar hebben altijd gratis toegang. Kinderen t/m 9 jaar zijn in de maanden juli en augustus gratis, één kind per betalende volwassene.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 

Activiteiten bij Kasteeltuinen Arcen

  Van 20-07-2024 tot 21-07-2024

Kunstweekend

Lingsforterweg, 5944BE, ArcenTrust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Kasteeltuinen Arcen

Hoeveel sterren geef jij Kasteeltuinen Arcen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteeltuinen Arcen te melden