Beauty Center Cosmé

Beauty Center Cosmé is een plek waar je volledig kunt ontspannen. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder beauty arrangementen, gezichtsbehandelingen, massages en lichaamsbehandelingen. Het Cosmé Beauty Center in Hapert heeft speciale arrangementen zonder sauna, die geboekt kunnen worden voor individuen, duo's of groepen van drie of vier personen. In de schoonheidssalon hebben ze voor elk wat wils en zorgen bovendien voor een smakelijke en gezonde lunch. De lunch wordt geserveerd in de gezellige rustruimte genaamd Lunchkamer Olijf. 



Moeder tienerdochter arrangementen

De moeder tienerdochter arrangementen zijn speciaal ontworpen om een fijn moment samen te beleven, waarbij de dochter vaak voor het eerst behandelingen ervaart. Het tempo van deze arrangementen ligt iets hoger omdat jonge meiden vaak nog niet zo gewend zijn aan ontspanning. Door van de ene behandeling naar de andere over te gaan, blijven de meiden geëntertaind en betrokken.


Het Sweet 16-arrangement is een tussenvariant, langer dan een half dagdeel maar korter dan een hele dag. De exacte duur kan variëren, omdat elk arrangement wordt afgestemd op de persoon. Over het algemeen kun je echter denken aan een tijdsbestek van 3 tot 4 uur. Als je graag tijd wilt doorbrengen met je moeder of dochter en er iets gezelligs van wilt maken, begrijpen we dat. Samen tijd doorbrengen is waardevol en betekent herinneringen maken en genieten! 

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het hele jaar geopend, en ook op zondag is het mogelijk een verwendag te boeken


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Beauty Center Cosmé

Hoeveel sterren geef jij Beauty Center Cosmé?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Beauty Center Cosmé te melden