E-SIM Middelburg

Vraag jij je ook af hoe het voelt om rond te scheuren als een Formule-1 coureur? Ervaar de adrenaline en de snelheid zelf in één van de realistische simulatoren! Tijd voor wat rust? Een drankje en snacks na al dat racen? Relax na je grote race lekker in de horeca lounge!


Ga jij de uitdaging aan op de F1 simulator tegen je familie en vrienden


Bij E-SIM Middelburg beleef je een Grand Prix weekend in een uur. Tijdens een racesessie rijd je een training, kwalificatie en een race tegen maximaal 9 anderen. Daag je vrienden of familieleden uit voor een spannende wedstrijd. Geniet voor of na het racen van de uitgebreide menukaart met verschillende borrel-, lunch- en dinergerechten. Toeschouwers kunnen in de horecalounge de verrichtingen van de coureurs op het virtuele circuit in de gaten houden op de grote TV's.


Door de aanpasbare moeilijkheidsgraad kunnen ze het racen voor iedereen aantrekkelijk maken. Race je voor het eerst? Dan kun je gebruik maken van verschillende hulpmiddelen. Ben je een gevorderd coureur? Dan schakelen ze hulpmiddelen uit om het racen uitdagend te houden.


Racen op de F1-simulators is ook zeer geschikt als activiteit voor een personeelsuitje. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor grotere groepen, eventueel in combinatie met een borrel, lunch of diner.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m donderdag van 12:00 tot 22:00 uur

Vrijdag t/m zondag van 10:00 tot 0:00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Racesessie van een uur €25,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over E-SIM Middelburg

Hoeveel sterren geef jij E-SIM Middelburg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van E-SIM Middelburg te melden