Bowling De Thoolse Brug

Bowling De Thoolse Brug is een populaire recreatieve bestemming gelegen in de prachtige provincie Zeeland, in Nederland. Deze bowlingbaan biedt een geweldige plek voor families, vriendengroepen en collega's om samen plezier te hebben en te genieten van een gezellige tijd.


Met moderne faciliteiten en een vriendelijke sfeer is Bowling De Thoolse Brug de ideale locatie voor zowel ervaren bowlers als beginners. Ze beschikken over meerdere bowlingbanen met automatische scoreborden, wat het spel leuk en toegankelijk maakt voor mensen van alle leeftijden.


Kegels


Wat deze locatie echt bijzonder maakt, is de combinatie van bowling met andere recreatieve mogelijkheden. Je kunt hier niet alleen bowlen, maar ook genieten van heerlijk eten en drinken in het restaurant of de bar. Dit maakt het de perfecte plek voor een avondje uit of een speciale gelegenheid.


Bovendien organiseert Bowling De Thoolse Brug regelmatig evenementen en thema-avonden, waardoor elke bezoekervaring uniek wordt. Denk aan glow-in-the-dark bowling, toernooien en speciale feesten tijdens vakanties.


Of je nu een competitiespeler bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om wat quality time door te brengen met vrienden en familie, Bowling De Thoolse Brug biedt een gastvrije en vermakelijke omgeving waar iedereen zich thuis kan voelen. Kom langs en beleef een geweldige tijd in deze charmante bowlinglocatie in Zeeland!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag van 16:00 got variabel

Woensdag t/m zondag van 13:30 tot variabel


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

De prijs voor het het huren van een bowlingbaan begint vanaf €13,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 0 Recensies over Bowling De Thoolse Brug

Hoeveel sterren geef jij Bowling De Thoolse Brug?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Bowling De Thoolse Brug te melden