Chimpie Champ Aalsmeer

(5/5)  2 recensies

Chimpie Champ Aalsmeer bestaat niet meer en is overgenomen door Funzone Avontura Aalsmeer.


Bekijk ook:

        


Chimpie Champ Aalsmeer is een overdekte speeljungle voor actieve kinderen van 1 tot en met 12 jaar. Voor de jongste kinderen (vanaf kruipleeftijd) staan de vele speelelementen, zoals glijbaantjes, soft play dieren en een mini constructie en ballenbakken op een grote groene mat. Zo kunnen ze al spelend de grote speelwereld veilig verkennen. Ben je al "groot" dan kan je je uitleven in de mega grote speelconstructie met buizen, etages, glijbanen en een klimbrug. Springen op de trampolines of het springkussen, dansen in de disco, hangen in de elastieken van de Power tower, en de 5 meter hoge berg beklimmen..kortom genoeg te doen!

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag 09.30 tot 19.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Volwassenen gratis

Kinderen 1 t/m 12 jaar €8,50

Zaterdag en zondag €9,25

Jongeren van 13 tot 18 jaar €5,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Chimpie Champ Aalsmeer

(Pagina 1 van 1)

 

"Geweldig"

Koen   -   21-01-2023

21-01-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Geweldig"

Alles is super de duper leuk


Vincent/Patricia/Zoë/Kay Visch   -   21-08-2010

21-08-2010

Trust Score:

Reageer op deze review

Een ideale plek om een verjaardags partijtje te vieren of gewoon een dagje heen te gaan. Je wordt vriendelijk ontvangen en de prijs valt echt wel mee wat je ervoor krijg. Wij hadden het paradiso pakket: entree voor de hele dag spelen in de jungle van ballenbad,klimmuur,klimtoestelen,luchtkussen, kinderdisco en div auto's snoeptaart van spekjes met limonade een uur in een zelf gekozen partykamer waar je met je vriendjes heen gaat om te zinnen en kado's uit te pakken. De jarige krijgt een jungle diploma ( korting voor volgende keer ) en een kado van Chimpie. Ook ga je daar patatjes met frikandel eten en wat drinken. Dan kun je weer lekker spelen en krijg je bonnen waar je zelf drinken en ijs mee kan halen. Dit alles 12,60 pp ouders zijn gratis verder is het er erg schoon/kindvriendelijke mensen/sanitair ( wc's op kinderhoogte ) en leuk ingericht ouders kunnen laptop meenemen, er is internet. Boekjes lezen, ligt genoeg. Verder kun je er glow in the dark minigolfen. ( hebben wij niet gedaan ) moeten de kinderen iets ouder zijn. wel erg leuk !!! los bezoek kost 7,90 en 2,20 voor ouders De partykamer die wij hadden was prinsessen maar ze hebben ook: dolfijnen kamer,jungle kamer,piraten kamer,pinguïn kamer ect Er is genoeg parkeer ruimte, ook voor bussen waar we zelf mee kwamen. Kortom een 5 sterren locatie *****

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Chimpie Champ Aalsmeer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Chimpie Champ Aalsmeer te melden