X-Cube Spijkenisse

X-Cube Games zijn een unieke en spannende manier om tijd door te brengen met je vrienden, familie of collega's. De X-Cubes zijn ontworpen om je uit te dagen en je skills te testen. Jij en je team werken samen om puzzels op te lossen, aanwijzingen te vinden en het mysterie te ontrafelen dat tot je oplossing zal leiden. Met verschillende thema's en moeilijkheidsgraden om uit te kiezen, staat er altijd een nieuwe uitdaging op je te wachten bij X-Cube Games.


De X-Cube is een ruimte van 4 bij 4 meter en gevuld met technische snufjes, licht en geluidseffecten, interactieve controllers en een mega touchscreen! In de X-Cube ervaar je games op een nieuwe manier! De Cube is perfect voor teambuilding-evenementen, verjaardagsfeestjes of gewoon een leuk avondje uit met vrienden. Je hebt keuze uit de volgende games:



SPY TRANING Met Katja Schuurman

Samen met Katja Schuurman wordt jouw team in het World Intelligence Center opgeleid tot spion. Volg spionnen, ontcijfer codes en maak op tijd een bom onschadelijk. Een game vol hersenkrakers en spannende opdrachten. Weten jullie op tijd de bom onschadelijk te maken? Boek deze experience en wie weet behalen jullie wel de highscore! De game duurt 30 of 60 minuten.


SPY TRANING KIDS Met Sterre Koning

Speciaal voor kinderen hebben we de Spy Training Kids! In deze X-Cube experience worden de kids opgeleid tot meesterspion met Sterre Koning! Alle experiences worden gespeeld op de grote schermen. In tegenstelling tot een ouderwetse escaperoom hoef je niet te ontsnappen uit de ruimte. Je gaat verschillende uitdagingen aan, zoals het opsporen van een spion, codes kraken een spion overhoren en een bom ontmantelen! De perfecte experience voor het hele gezin! de game duurt 30 minuten.


AGENT 8008 Met Youtuber Ronald

Agent8008 is een toffe escape beleving voor kinderen! Tijdens 8 spannende missies in de X-Cube moeten Agent 8008 worden geholpen om zijn trouwe maatje Number 2 te bevrijden van de mysterieuze hacker! Alle experiences worden gespeeld op de grote schermen. In tegenstelling tot een ouderwetse escaperoom hoef je niet te ontsnappen uit de ruimte. Ga samen met Youtuber Ronald als Agent 8008 dit avontuur aan! De game duurt 30 minuten.


Speel de Agent 8008 game


THE CRAZY GAMESHOW Met Buddy Vedder

Speel met jouw team en Buddy Vedder in “The Crazy Game Show” een verzameling mini-games voor mensen van alle leeftijden. Maar wees voorzichtig, de sluwe Show Master kan wel eens een verrassing toevoegen om iedereen op scherp te houden in de strijd om de prijzen. De game duurt 30 minuten.


MURDER AT THE MANSION

Beleef het meeslepende mysterie in ‘Murder at the Mansion’. Ontdek wie de rijke tech-ondernemer Albert Duyckers heeft vermoord in zijn oude landhuis. Werk samen om alle verbanden te leggen en beleef samen de ontknoping in deze ‘Murder Mystery.’ De game duurt 60 minuten.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag geopend

In de vakanties ook op maandag geopend.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

X-Cube games 60 minuten €17,50 p.p.

X-Cube games 30 minuten €9,50 p.p.

X-Cube games Kids 30 minuten €7,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over X-Cube Spijkenisse

Hoeveel sterren geef jij X-Cube Spijkenisse?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van X-Cube Spijkenisse te melden