VR Activiteiten

Ontdek de opwindende dimensie van VR-gaming met de gevarieerde spellen bij VR Activiteiten. Ontsnap uit de beruchte Alcatraz-gevangenis in "Breakout Escape Room," waar sluwheid en teamwork van essentieel belang zijn. Verken de angstaanjagende zombie-apocalyps in "Dead Ahead," waar jouw team de laatste hoop van de mensheid vertegenwoordigt. Begeef je in de wereld van "ArrowSong VR" en neem het op tegen Orks en een grimmige draak om vrede terug te brengen in het sprookjesrijk.


Mensen spelen een VR game met een VR bril op


Voor de liefhebbers van koken is er "Cook’d Up," een virtueel culinair avontuur dat teamwork, communicatie en stressbeheer test. Bescherm je digitale wereld tegen cyberdreigingen in "Ontwijk, Schiet, Vernietig," waar teamwork en strategie centraal staan. Overwin je hoogtevrees met de "Plank Experience," een unieke virtuele sensatie.


Voor de ultieme teamuitdaging hebben ze "Ontmantel de Bom," waar communicatie en stressbestendigheid cruciaal zijn. Doe mee aan de missie in "VR Escape Quest," waar je Dr. Montgomery moet opsporen en zijn mysterieuze puzzels moet oplossen om zijn sinistere plannen te dwarsbomen. Kies jouw avontuur en duik in de opwindende wereld van VR-gaming!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Geopend op woensdag en zaterdag

Op reservering kunnen ze ook op andere dagen opengaan


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 uur voor 2 personen €30,00 p.p.

1 uur voor 3 personen €28,50 p.p.

1 uur voor 4 personen €27,00 p.p.

1 uur voor 5 personen €25,00 p.p.

1 uur voor 6 personen €23,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over VR Activiteiten

Hoeveel sterren geef jij VR Activiteiten?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van VR Activiteiten te melden