Walk&Wine Den Haag

(1/5)  1 recensies

Dagje uit Walk&Wine Den Haag

Helaas Walk&Wine Den Haag is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Den Haag en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Den Haag.


Bekijk ook:


Verken Den Haag terwijl je langs alle hoogtepunten wandelt. Wat deze route extra speciaal maakt, is dat je halverwege stopt bij twee gerenommeerde wijnspecialisten van Walk&Wine. Hier kun je genieten van een heerlijk glas wijn vergezeld van een smaakvol borrelplateau.


Begin de route tussen 14:00 en 21:00 uur, eenvoudig te volgen op je telefoon. Ontdek de fascinerende geschiedenis van alle bezienswaardigheden onderweg. Bij aankomst in de partnerrestaurants laat je eenvoudig je e-ticket aan de bediening zien. Geniet van een warm welkom met een heerlijk glas huiswijn naar keuze en een smakelijk kaas- of saucissionplateau.

 

 

Openingstijden

Start je route tussen 14:00 en 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

€29,00 per persoon


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Walk&Wine Den Haag

Charlatan!

Kees   -   30-05-2024

30-05-2024

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Charlatan!

De route vond ik al verdacht eenvoudig. Gaat uiteraard om het idee, maar dit lijkt door wat zolder it-ers opgestart te zijn. Annuleren is niet mogelijk. Juiste format wandelroute wordt niet op tijd verschaft. Allemaal niet erg….maar als je daarover wilt bellen krijg je een geautomatiseerd bandje…. Mensen stop aub met deze zielloze bedoeling OF pak door met professionals. Want het concept blijft leuk. Ik begrijp echt niet dat bedrijfjes als deze nog kunnen bestaan anno 2024.

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij Walk&Wine Den Haag?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

Walk&Wine Den Haag

Lange Voorhout 4
2514ED Den Haag
Provincie Zuid-Holland

06 81251144


Fiets en wandelroutes

Volwassenen Buiten Den Haag Zuid-Holland



Klik hier om onjuiste gegevens van Walk&Wine Den Haag te melden