Puzzeluitje Flevoland Route

Flevoland biedt een unieke ervaring en is zeker de moeite waard om te verkennen met deze autopuzzeltocht! Deze provincie is in de vorige eeuw door de mens opgebouwd, vier meter onder zeeniveau, en kenmerkt zich door een overvloed aan ruimte. Daarom is de route zelf ook iets langer geworden.


Varen met de veerpont


De tocht combineert het oude en het nieuwe. Je begint in het moderne en altijd levendige Almere en eindigt in het historische dorp Urk. Onderweg kom je langs aangelegde natuur, zoals de Oostvaardersplassen, passeer je imposante windmolens en geniet je van eeuwenoude natuur, zoals het voormalige Zuiderzeegebied. Deze autospeurtocht biedt een gevarieerde ervaring.


Als je nog niet bekend bent met deze relatief nieuwe regio, is het absoluut een plezierige route om te rijden en je te laten verrassen!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je bepaalt zelf wanneer je de route start


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Autopuzzeltocht €22,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Puzzeluitje Flevoland Route

Hoeveel sterren geef jij Puzzeluitje Flevoland Route?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Puzzeluitje Flevoland Route te melden