Quiztijd

Welkom bij QuizTijd, dé ultieme bestemming voor een onvergetelijke quiz, een bruisende muziekbingo, een knallend kinderfeestje of een gezellig groepsspel!


Of je nu kiest voor een locatie naar je wens of één van de sfeervolle partners, bij QuizTijd staan ze garant voor een fantastische ervaring. De ervaren quizmasters en spelbegeleiders nemen je graag mee op een avontuur vol plezier en uitdaging. En als je liever zelf de regie in handen neemt en de rol van spelleider of quizmaster op je wilt nemen, kan dat ook! Ontdek het uitgebreide aanbod onder "Do it Yourself" en creëer zelf de perfecte sfeer voor je evenement.


Bij QuizTijd draait het niet alleen om het spel, maar ook om de totale ervaring. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiebijeenkomst of een avondje met vrienden, ze hebben voor elke gelegenheid een geschikt programma. Laat ze je evenement naar nieuwe hoogten tillen met een mix van kennis, muziek en gezelligheid.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Quiztijd

Hoeveel sterren geef jij Quiztijd?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Quiztijd te melden