BoulesBitesBar Amsterdam

Amsterdam verwelkomt een nieuw en uniek horeca-concept: BoulesBitesBar. Dit is de ultieme samensmelting van culinaire ervaringen, drankjes en jeu de boules, allemaal gehuld in een moderne sfeer. De ruimte van 1000 m2 bevindt zich op het levendige Buikslotermeerplein in Amsterdam, recht onder de Pathe bioscoop. Het is de perfecte bestemming voor diverse gelegenheden, zoals groepsuitjes, verjaardagsfeestjes, bedrijfsfeesten, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals familiedagen of originele teambuilding-activiteiten. Actieve gezelligheid voor zowel jong als oud!



Petanque, ook wel bekend als jeu de boules, is een populair spel dat bij velen bekend is, en vrijwel iedereen heeft het wel eens gespeeld. Het is dan ook een zeer eenvoudig en toegankelijk spel. In de jeu de boules-bar in Amsterdam kun je gezellig kletsen met je medespelers terwijl je geniet van heerlijke hapjes en drankjes van onze uitgebreide drankkaart. Ben je al bekend met wat je wilt bestellen? Kies je voor de verrukkelijke cocktails, een van de vele speciaalbieren van de tap, of ga je toch liever voor een goede wijn? Onthoud wel, de verliezer trakteert!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag gesloten

Woensdag van 16:00 tot 23:00 uur

Donderdag van 16:00 tot 23:00 uur

Vrijdag van 16:00 tot 23:00 uur

Zaterdag van 13:00 tot 23:00 uur

Zondag van 13:00 tot 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Jeu de Boules baan €24,00 per uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over BoulesBitesBar Amsterdam

Hoeveel sterren geef jij BoulesBitesBar Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van BoulesBitesBar Amsterdam te melden