QUIZ-tivity

Ben je op zoek naar een toffe invulling voor een teamuitje of ander feest. Boek dan QUIZ-tivity! Deze quizzen zijn interactief, soms met een ondeugende knipoog en geschikt voor elk kennisniveau en alle leeftijden. En uiteraard gepresenteerd door een enthousiaste quizmaster.  Met een flinke klap op de drukknop kan iedereen punten scoren met vragen van muziek tot sport, van film tot reclame, van TV tot algemene kennis. Dit alles wordt afgewisseld met diverse interactieve groepsopdrachten. En om een nog meer persoonlijke twist te geven aan de quizzen, kun je ook eigen vragen en/of foto’s aanleveren  En aangekleed met een lekker hapje en drankje tussendoor, zorgt dit gegarandeerd voor veel sfeer, humor en interactie.


Het team is klaar voor de quiz


Van personeelsfeest tot vriendenweekend

QUIZ-tivity zorgt tijdens je personeelsfeest net voor dat tikkeltje extra afwisseling en competitiviteit. Of troef bij je teamuitje net die betweterige collega af. Of kom bij je verenigingsfeest of vriendenweekend als totaalwinnaar uit de bus.


Voor alle leeftijden

Leeftijd speelt helemaal geen rol voor deelname aan de quizzen van QUIZ-tivity ! De enorme diversiteit in vragen en opdrachten zorgt ervoor dat de quizzen geschikt zijn voor zowel kinderen als de oudere generatie, maar uiteraard ook voor alle leeftijden die daar tussenin zitten.


Wie beantwoord de vraag het snelst


Quizen op maat

Als je dat wilt, verwerkt QUIZ-tivity ook jouw eigen vragen en foto’s in de quiz. Zo kan de quiz worden voorzien van net dat persoonlijke tintje dat jij voor ogen hebt.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Standaard €490


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over QUIZ-tivity

Hoeveel sterren geef jij QUIZ-tivity?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van QUIZ-tivity te melden