Escape the City Den Haag

Ontdek en laat je betoveren door "Escape the City Den Haag", een spel geïnspireerd op een waargebeurde legende. In 1618 worden Johan van Oldebarneveld en zijn belangrijkste adviseur, Hugo de Groot, gearresteerd op beschuldiging van landverraad en opgesloten op het Binnenhof. Maar wie zit er werkelijk achter deze arrestatie? En wat is de reden voor hun gevangenneming? Hugo de Groot's vrouw smeedt een plan, en jullie zullen haar helpen!


Neem een kijkje bij het oude stadhuis van Den Haag


Dit opwindende avontuur, geschikt voor groepen van 2-4 personen, laat je Den Haag op een compleet nieuwe manier beleven. Los raadsels, puzzels en vragen op terwijl je de stad verkent, en geniet onderweg van de toeristische hoogtepunten en verborgen schatten van Den Haag. Of je nu met vrienden, familie of collega's speelt, "Bevrijd de Stad" is een fantastische toevoeging aan jouw Haagse ervaring. Overweeg om dit avontuur te combineren met een heerlijk diner in de stad voor een complete ervaring!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Na aankoop kan je het spel op ieder moment starten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€29,50 voor een team van 2 tot 4 personen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape the City Den Haag

Hoeveel sterren geef jij Escape the City Den Haag?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape the City Den Haag te melden