Escape the City Leiden

Verken en ontdek Leiden met deze self-guided citygame, geïnspireerd door een waargebeurde gebeurtenis uit de Tachtigjarige Oorlog. Tijdens deze ervaring zul je niet alleen versteld staan van de meest populaire toeristische attracties, maar ook van de verborgen juweeltjes van Leiden. Los verschillende raadsels en puzzels op, behaal alle prijzen en bevrijd de stad met Escape the City Leiden!


Neem een kijke in de kerk in het centrum


Escape the City Leiden dompelt je onder in het verhaal van het Leidens Ontzet. Aan het begin van de Tachtigjarige Oorlog faalde de hertog van Alva in zijn poging om de stad Alkmaar in te nemen, en nu richten de Spanjaarden hun pijlen op Leiden! Onder bevel van commandant Valdez hebben ze de stad Leiden belegerd. De stad en haar bewoners waren hier niet op voorbereid en kampen met ernstige voedseltekorten! Met behulp van boeiende en unieke raadsels en puzzels zul je de Leidenaren helpen om de stad te bevrijden en het Leidens Ontzet te vieren! Ben jij klaar voor deze uitdaging?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Na aankoop kan je het spel op ieder moment starten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€29,50 voor een team van 2 tot 4 personen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape the City Leiden

Hoeveel sterren geef jij Escape the City Leiden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape the City Leiden te melden