Puzzeluitje Nieuwe Hollandse Waterlinie route

Laat je betoveren door de prachtige Achterhoekse Landgoed route, die je langs de mooiste landgoederen in Gelderland voert, door gezellige dorpjes en steden en hun weelderige groene omgeving. Hoewel het een lange route lijkt, vliegt de tijd voorbij door de adembenemende schoonheid van dit gebied!


Volg een puzzelroute samen met vrienden, familie of collega's


De reis begint al bij het pittoreske Doesburg, een van de historische Hanzesteden in Nederland, waar je meer dan 150 monumentale gebouwen kunt bewonderen. Het is zeker een aanrader om je start te verlengen met een heerlijk kopje koffie en gebak in deze charmante stad! Maar ook de dorpen en steden die je onderweg tegenkomt, zoals Vorden, Hummelo en Ruurlo, zijn absoluut de moeite waard.


Vergeet ook niet de prachtige natuurgebieden die je tegenkomt, perfect voor een korte wandeling of een ontspannen picknick! Al met al is deze route een fantastische ontdekkingstocht door een van de meest adembenemende gebieden van Nederland.

 

Openingstijden

Je bepaalt zelf wanneer je de route start


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Autopuzzeltocht €22,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Puzzeluitje Nieuwe Hollandse Waterlinie route

Hoeveel sterren geef jij Puzzeluitje Nieuwe Hollandse Waterlinie route?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Puzzeluitje Nieuwe Hollandse Waterlinie route te melden