Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis

Blokzijl, lang geleden. Kaatje, de charmante dochter van de herbergierster, is de stralende verschijning in de herberg van haar moeder. Ze droomt echter van haar geliefde Hilbert, die haar heeft beloofd rijk terug te keren van zijn reizen in de Oost. Maar dan overlijdt haar moeder Brecht, en Kaatje moet plotseling de herberg zelf runnen. Dat is een uitdaging, want koken is niet bepaald haar sterkste punt. Een geestverruimend kruid lijkt echter redding te brengen, want dankzij dat kruid ontmoet Kaatje Fons van Groeningen, een ervaren restauranthouder. Hij deelt zijn recepten en culinaire kennis met haar. Maar zullen de zeelui haar kookkunsten kunnen waarderen? En wat vinden ze van de inzichten van Van Groeningen? En vooral: zal Hilbert ooit terugkeren?


Beleef een belangrijk theater spektakel


Stap binnen in de boeiende wereld van "Kaatje bij de Sluis"


Dit kleurrijke, muzikale avontuur is geïnspireerd op de legende van Kaatje en brengt meer dan honderd zangers, acteurs, en muzikanten samen bij de sluis. Velen van hen hebben eerder meegewerkt aan andere memorabele voorstellingen, zoals "Storm over Beulaeke". Ze zingen over Kaatje bij de sluis. Maar wie is ze eigenlijk? De herbergierster uit een verhaal van Fons van Groeningen? Het brein achter het sterrenrestaurant dat Blokzijl op de kaart heeft gezet? Of is het iemand anders?


Het speciaal voor deze voorstelling gebouwde pop-up theater biedt een unieke setting. Het verhaal speelt zich af in het historische Blokzijl, waar de sluis als centraal decor fungeert voor dit bijzondere spektakel. Laat je meevoeren door de emotionele en swingende muziek, uitgevoerd door een professionele band en een koor onder de bezielende leiding van Barbara Lok. De getalenteerde cast, het meeslepende verhaal, en de sfeervolle omgeving beloven een onvergetelijke ervaring te worden.

 

Openingstijden

12 t/m 22 juni, elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. De voorstellingen beginnen om 20:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

€35,00 per kaartje


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis

Hoeveel sterren geef jij Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis te melden