Skiën bij Snowsports Bilthoven

In het centrum van Bilthoven staat de indoor skihal Snowsports Bilthoven. Onder leiding van ervaren wintersportprofessionals delen ze met toewijding en inzicht onze passie voor skiën. Bij Snowsports Bilthoven heb je het hele jaar door de mogelijkheid om te trainen, ongeacht het weer.


De deskundige skileraren streven naar uitmuntendheid en brengen hun enthousiasme graag op jou over. Snowsports Bilthoven is meer dan alleen een skischool; het is een ontmoetingsplek waar wintersportliefhebbers samenkomen, grenzen verleggen en elkaar inspireren. Snowsports Bilthoven beschikt over de grootste indoor rolbaan van Nederland.


Leer skiën van de beste skileraren


Kinderfeestje te vieren?

Als je 6 jaar of ouder bent en je op zoek bent naar iets heel gaafs om te doen met je vriendjes en vriendinnetjes, dan zit je bij Snowsports helemaal goed! Er zijn vier verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen. Daardoor is er voor ieder kinderfeestje wel wat wils.

 

Prijzen

Kinder arrangementen

Kinderfeestje BLAUW €45,00 p.p.

Kinderfeestje ROOD €56,50 p.p.

Kinderfeestje ZWART €70,00 p.p.


Volwassenen arrangementen

Arrangement BLAUW €59,00 p.p.

Arrangement ROOD €66,50 p.p.

Arrangement ZWART €79,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Skiën bij Snowsports Bilthoven

Hoeveel sterren geef jij Skiën bij Snowsports Bilthoven?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Skiën bij Snowsports Bilthoven te melden