Brasserie & Loungebar de Stoov

De Stoov is dé brasserie & loungebar in Rheeze. Aan de rand van het bos en de zandverstuivingen vind je het ruime terras, ideaal voor een lunch of een kopje koffie. Ga langs voor een gezellige borrel met familie of vrienden, compleet met onze uitgebreide borrelplanken.


Bij Brasserie en Loungebar de Stoov kun je heerlijk dineren en lunchen


Bij De Stoov heb je een uitgebreide keuze aan heerlijke gerechten. Voor een unieke eetervaring bieden ze "Steak on the Stone," een concept waarbij je je eigen vlees of vis kunt bereiden op een gloeiend hete lavasteen, ingebed in een robuuste houten plank. Zo kun je je steak bakken precies zoals jij dat wilt, wat van een diner een unieke culinaire belevenis maakt.


Ook de kinderen zullen zich vermaken in de binnen- of buitenspeeltuin


Neem je een bezoek aan de brasserie samen met de kinderen? Geen probleem! Er is een grote selectie kindergerechten en binnen hebben ze een leuke speelplek. Buiten is er een toffe speeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven. De Stoov maakt deel uit van Kampeerdorp de Zandstuve, wat betekent dat er volop faciliteiten zijn om te spelen, te vieren en vooral te genieten!

 

Openingstijden

Dagelijks geopend van 11:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Lunchgerechten vanaf €7,50, hoofdgerechten vanaf €22,50 en desserts vanaf €7,25


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Brasserie & Loungebar de Stoov

Hoeveel sterren geef jij Brasserie & Loungebar de Stoov?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Brasserie & Loungebar de Stoov te melden