VOLEA Padel Enter

Bij VOLEA Padel Enter kun je samen met je vrienden, familie of collega's een leuke pot Padel spelen op een van de vijf geweldige indoor parelbanen in Enter. Padelrackets en ballen zijn ook te huur, waardoor iedereen kan komen padellen.


De locaties zijn ideaal voor zowel beginners als gevorderden, dus of je nu net begint of een ervaren speler bent, je bent bij VOLEA Padel aan het juiste adres. In de 'self-service hoek' kun je voor aanvang genieten van een kop koffie of thee, of na een intens potje padel ontspannen met een (sport)drankje.


Overzicht van de indoor padelbanen


Padelclinic

Ook is het mogelijk om een padelclinic te boeken. In slechts één uur leer je de basis van padel, inclusief de spelregels, en krijg je de kans om zelf te spelen. Deze les is geschikt voor groepen van maximaal 8 personen in Tubbergen en maximaal 20 personen in Enter. De minimale groepsgrootte om door te gaan is 4 personen.

 

Openingstijden

Dagelijks geopend van 06:00 tot 23:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Daluren €24,00 per baan

Piekuren €30,00 per baan

Padel clinic vanaf €20,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over VOLEA Padel Enter

Hoeveel sterren geef jij VOLEA Padel Enter?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van VOLEA Padel Enter te melden