De Waterengel

(5/5)  2 recensies

De Waterengel is een bijzondere rondvaartboot die gerund wordt door Stichting Goud voor Oud. Deze stichting heeft als hoofddoel om zorgvaarten te organiseren, speciaal gericht op ouderen en mensen met een zorgindicatie. Dankzij fondsen en donaties kunnen deze vaarten mogelijk worden gemaakt.


De boot


Door een boottocht te boeken voor bijvoorbeeld een lunch, high-tea, rondvaart, vergadering, cursusdag of een bijeenkomst met een groep, steun je dit prachtige project. De prijs voor dergelijke evenementen start vanaf € 29,50 per persoon, gebaseerd op een vaart van twee uur met minimaal acht passagiers, inclusief btw.


De Waterengel is van alle gemakken voorzien om haar passagiers een comfortabele en toegankelijke ervaring te bieden. Zo beschikt de boot over een rolstoellift, verwarming, een (normaal) toilet, een buitendek, luxe meubilair en een vlakke vloer. Wat deze rondvaartboot uniek maakt in Nederland is de capaciteit om tien rolstoelen per vaart mee te nemen, terwijl het geheel kleinschalig en intiem blijft.


Mevrouw in de rolstoel aan boord


Er is een diversiteit aan arrangementen beschikbaar die naar wens kunnen worden bijgevoegd, waarbij de tijdsduur en inrichting volledig aan je wensen kunnen worden aangepast. De Waterengel is geschikt voor maximaal twaalf passagiers, wat zorgt voor een persoonlijke en gezellige sfeer.


De afvaarten vertrekken vanuit Son en Breugel, Oirschot en soms ook vanuit ’s-Hertogenbosch, Veghel, Helmond en Tilburg. Of je nu een ontspannen rondvaart wilt maken, een bijzondere locatie zoekt voor je vergadering of een gezellige high-tea wilt organiseren, De Waterengel biedt een unieke en onvergetelijke ervaring op het water.

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 10:00 tot 22:00 op afspraak


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Vanaf €29,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 

Activiteiten bij De Waterengel

  Van 16-06-2024 tot 16-06-2024

Vaderdag 'open' rondvaarten

De Rijt, 5688GR, OirschotTrust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over De Waterengel

(Pagina 1 van 1)

 

"Gewoon geweldig "

Margo   -   27-05-2024

27-05-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"Gewoon geweldig "

Zo hartelijk en warm ontvangen op deze mooie rondvaartboot. Dankzij de lift kon ik zonder moeite de boot betreden. Genoten heb ik aan boord met een goede kop koffie en een taartje. Er is tijd voor een praatje en volop genieten vd omgeving. Ik ga echt nogmaals mee. Een dikke 10!

Lees verder  


"Luxe genieten, zo heerlijk!"

Marloes   -   27-05-2024

27-05-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"Luxe genieten, zo heerlijk!"

knus, warm, gastvrij, alles top! Eindelijk kon mijn zoon in rolstoel na 45 jaar eens mee op een boot, wat heeft hij genoten!!


Hoeveel sterren geef jij De Waterengel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Waterengel te melden