BoulesBitesBar Breda

Het bourgondische centrum van Breda verwelkomt een nieuwe horecabeleving die perfect is voor vrienden, familie of collega's die op zoek zijn naar een unieke ervaring. Deze locatie combineert jeu de boules, eten, drinken en gezelligheid in een urban ambiance, waardoor het de ideale bestemming is voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes. Maar ook andere groepsactiviteiten zoals familiedagen en originele teamactiviteiten vinden hier een passend decor. Het is een beleving die jong en oud aanspreekt.


Mensen spelen een potje jeu de boules


De locatie biedt een uitgebreide streetfoodkaart, een selectie van de mooiste speciaalbieren, soepele wijnen uit diverse streken en verfrissende cocktails om de avond compleet te maken. Bovendien zijn er speciale mogelijkheden voor scholen, waar kinderen het spel kunnen leren kennen en ervan kunnen genieten.


Zo biedt deze nieuwe horecabeleving in Breda een unieke combinatie van sport, gastronomie en gezelligheid in een stedelijke setting, waardoor elk bezoek een onvergetelijke ervaring wordt.

 

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag gesloten

Woensdag van 15:30 tot 22:00 uur

Donderdag van 15:30 tot 22:00 uur

Vrijdag van 15:30 tot 22:00 uur

Zaterdag van 12:30 tot 22:00 uur

Zondag van 12:30 tot 19:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Woensdag, donderdag en vrijdag 1 baan €25,00 per uur

Vrijdag en zaterdag 1 baan €29,50 per uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over BoulesBitesBar Breda

Hoeveel sterren geef jij BoulesBitesBar Breda?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van BoulesBitesBar Breda te melden