Landgoed Zonnestraal

Op Zonnestraal kun je volop actief bezig zijn: rennen, wandelen, fietsen, deelnemen aan rondleidingen of meedoen aan een speurtocht. Terwijl je beweegt tussen de gebouwen en door de natuur van Zonnestraal, ervaar je de geschiedenis en architectuur van dit unieke terrein op een intense manier.


Voor kinderen is er een spannende speurtocht, die je gratis kunt ophalen bij Brasserie Zonnestraal, het stadskantoor, VVV Hilversum en de bibliotheek in Hilversum. De speurtocht is 2,5 kilometer lang en duurt ongeveer een uur. Tijdens de tocht vangen de kinderen wespen op de wespenheuvel, rennen ze vol energie rond, bouwen ze een takkentipi en ondernemen ze nog veel meer leerzame en leuke activiteiten!


De benen strekken op het landgoed

Spring op je fiets of trek je wandelschoenen aan en ontdek Zonnestraal in beweging. De pracht van het monument en de mooie natuur zullen je gegarandeerd nieuwe energie geven. Heb je liever een uitgestippelde route? Haal dan bij Brasserie Zonnestraal een van de beschikbare fiets- of wandelroutes.


 

Prijzen

Gratis toegankelijk


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Landgoed Zonnestraal

Hoeveel sterren geef jij Landgoed Zonnestraal?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Landgoed Zonnestraal te melden