Snuffelmarkt Arnhem

Dit evenement is te bezoeken van:
16-06-2024 t/m 16-06-2024

 

Arnhem, Op zondag 16 juni wordt de Markt tegenover de Eusebiuskerk omgetoverd tot een waar paradijs voor snuffelaars en koopjesjagers. Van 09:00 uur tot 16:30 uur staat de Super Vlooienmarkt garant voor een dag vol ontdekking en plezier met maar liefst 200 kramen vol tweedehands spullen.


Winkelende mensen


Deze markt biedt een unieke gelegenheid om bijzondere vondsten te doen en unieke schatten te ontdekken, variërend van vintage kleding en antiek tot boeken, speelgoed en huishoudelijke artikelen. Of je nu op zoek bent naar iets speciaals of gewoon wilt genieten van de sfeer, de Super Vlooienmarkt is dé plek om te zijn.


En het beste van alles: de toegang is helemaal gratis! Mis deze kans niet en kom op 16 juni naar de Markt tegenover de Eusebiuskerk. Tot dan!

 

Openingstijden

16 juni van 09:00 tot 16:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Snuffelmarkt Arnhem

Hoeveel sterren geef jij Snuffelmarkt Arnhem?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Snuffelmarkt Arnhem te melden