Fratelli Leiden

(4/5)  1 recensies

Ristorante Fratelli is gevestigd in het historische centrum van Leiden aan de Lange Mare 112 tegenover de Hartenbrugkerk. In het prachtige historische pand serveren ze luxe fijne Italiaanse gerechten.

 

Ober loopt met drankjes


De kaart bestaat uit seizoensgebonden producten en verse huisgemaakte pasta’s en desserts. Ze hebben een ruime keuze uit met zorg geselecteerde italiaanse wijnen op de uitgebreide wijnkaart.

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag 17:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Fratelli Leiden

(Pagina 1 van 1)

 

Milca   -   23-10-2010

23-10-2010

Trust Score:

Reageer op deze review

We hebben hier heerlijk gegeten! Voorheen zat hier een stoffige pizzeria, maar dit restaurant is spectaculair gerestyled, zowel wat uiterlijk betreft als de menukaart. Alles smaakt goed en vers, de wortelsoep is een aanrader! Ook prima wijnen op de kaart. De dessertkaart vond ik persoonlijk wat minder om te zien, maar heb daar niets van genomen, dus wie weet... nb: pizza's staan niet meer op de kaart! ;)

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Fratelli Leiden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Fratelli Leiden te melden