TunFun Speelpark

(4.5/5)  2 recensies

Al vanaf een paar maanden kan je baby bij TunFun rollen en kruipen over de zachte matten. In papa's of mama's armen glijdt je kleintje veilig van de mini-glijbaan en vanaf het moment dat het net kan zitten gooi je balletjes in de mini-ballenbak. Balletjes gooien is goed voor de motorische ontwikkeling van je kind.

 

Bekijk ook: Foto impressie TunFun

 

Voor kleuters is het mini paviljoen een ideale ontdekkingswereld. Maak een rondje met ze door het paviljoen en laat ze daarna eens lekker zelf hun gang gaan. De baby lounge is zo opgesteld dat je als ouders prima overzicht hebt.

 

Peuterfeestje

Is jouw peuter binnenkort jarig en wil je daar iets speciaals van maken? Nodig een paar ouders en kindjes uit in TunFun en laat het feestvarken lekker rollen, springen, rennen en glijden met zijn vriendjes in het afgeschermde peuterpaviljoen. In de loungehoek met volledig zicht op het paviljoen hebben de ouders de tijd om met elkaar bij te kletsen. En tijdens het gezamenlijke rustmomentje leest TunFun een leuk verhaal voor in het nieuwe TunFun Mini Theater.

 

Bekijk ook: 7 Redenen om een Ballorig speeltuin te bezoeken

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks open van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen van 1 t/m 12 jaar € 8,50

Kinderen tot 1 jaar en begeleiders

(vanaf 18 jaar) Gratis

Peuterfeestje € 5,00 Per kind

 

TunFun is niet geschikt voor jongeren van 13 tot 18 jaar. Indien zij toch toegang willen tot TunFun bedraagt de entreeprijs eveneens € 8,50.

 


2 Recensies over TunFun Speelpark

(Pagina 1 van 1)

 

"Alles was leuk"

Perisa   -   18-11-2017

18-11-2017

"Alles was leuk"

Alleen de glijbaan iets te stijl


Jordy   -   28-12-2015

28-12-2015

Prachtige binnenspeeltuin op een unieke locatie! Wij vinden het met onze kleintjes erg leuk maar er zijn ook leuke dingen voor oudere kinderen zoals bijvoorbeeld voetballen. Ouders mogen gelukkig gratis naar binnen maar dat geld verdienen ze toch wel aan me terug door de koffie, haha.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij TunFun Speelpark?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van TunFun Speelpark te melden