Zwembad De Tweesprong

In het verwarmde recreatiebad stroom je door de waterversnelling en glij je van de lange glijbaan. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peuterbad met een kleine glijbaan. Tijdens het recreatief zwemmen is ook het wedstrijdbad beschikbaar. Daar liggen dan vaak grote speelobjecten in (bijvoorbeeld een octopus, een glijbaan en/of een loopmat). Ook zijn er allerlei andere speelmaterialen beschikbaar, zoals matten en banden. Soms worden er tijdens het discozwemmen speciale themafeesten georganiseerd, zoals Halloween, Après-ski en Tropical.
Wie aan de rand van het zwembad wil uitrusten of wie liever toekijkt hoe anderen plezier beleven aan het zwembadbezoek, kan terecht op het zwemmersterras in de zwemzaal of in het sportcafé. Het sportcafé heeft direct zicht heeft op de zwemzaal. U kunt er terecht voor een heerlijke kop koffie, een drankje of een lekkere snack.


Bij het zwembassin (50 tot 90 cm diep) zijn 2 glijbanen en een peuterbad (15 tot 20 cm diep) aanwezig. Rond het zwembad zijn zonneterrassen met ligbedden, stoelen en parasols. Ook is er een grasveld waar u uw handdoek neerlegt en heerlijk kunt zonnen. Bij goed weer staat er op het veld een springkussen waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Los bad volwassen €5,70 p.p.

Los bad 3 t/m 15 jaar €5,30 p.p.

Los bad 65+ €5,30 p.p.

 


0 Recensies over Zwembad De Tweesprong

Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Tweesprong?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Tweesprong te melden