Zwembad Sterrenbad

(4.3/5)  7 recensies

Het Sterrenbad is een leuk en divers zwembad in Wassenaar. Je vind er een groot wedstrijd bad welke tijdens het recreatie zwemmen wordt omgebouwd met leuke speel attributen en een stoere springplank. Het tropisch recreatiebad is heerlijk om even lekker vrij te zwemmen, van de glijbaan te glijden of een rondje te maken in de stroming. Helemaal tot rust komen doe je in het heerlijke wellnessbad. Achteraf kun je in het restaurant genieten van een lekkere versnapering en wat te drinken.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het is van maandag t/m zondag op verschillende tijden mogelijk om recreatief te zwemmen bij Zwembad Sterrenbad.

 

Bent u daadwerkelijk van plan dit zwembad te bezoeken? Controleer dan alvorens uw bezoek de actuele openingstijden op de officiële website.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot 3 jaar €2,30

Vanaf 3 jaar €5,65

 


7 Recensies over Zwembad Sterrenbad

(Pagina 1 van 1)

 

"Ze zijn super vriendelijk behulpzaam "

Sandra   -   08-08-2019

08-08-2019

"Ze zijn super vriendelijk behulpzaam "

Ze zijn super vriendelijk behulpzaam en geven goed leuk gezellig les. Ik kom er 2x per week.


NKroft   -   02-08-2016

02-08-2016

Schoon, hygiënisch en ruim opgezet zwembad. Professioneel en vriendelijk personeel. Genoeg faciliteiten voor alle leeftijden. Ruime voedingskeuze in het restaurant. Hier gaan wij zeker vaker naar toe.

Lees verder  


Wijnmalen   -   07-08-2015

07-08-2015

Vantasties daar voor de kits vele uurtjes brengen wij er door met onze kleinkinderen het is schoon en gezelig


Etty Huijdink   -   05-04-2015

05-04-2015

In dit superleuke zwembad hebben wij al vele uren met onze kleinkinderen doorgebracht. Vriendelijk personeel, zeer goede controle bij het zwembad zelf en de baby-peuter en kleuterlessen worden ontzettend leuk verzorgd Meester John is een begrip geworden. Kortom een aanrader!

Lees verder  


p.knubben   -   01-01-2015

01-01-2015

Schoon, vriendelijke mensen en goed toezicht


Rob   -   07-11-2014

07-11-2014

van de sterren parade klopt er al nix de uren dat het zwembad open is slaan nergens op de VVD heft helemaal gelijk 50ct meer voor bad kluisje ?? ( zakken vullers !!! net als entree prijs ) de bad hokjes zijn nat en vies , TE weinig controle en bewaking in het zwembad .,,, dus TE weinig mensen!!!! graag afbreken dat bad en het oude weer opbouwen !!! er drijven ook haren op het water, maar waar ik me het meeste aan stoor zijn de opening tijden,,, een TOTAAL verkeerd belijd blegh blegh blegh.... ik hoop dat de Gemeente de subsidie s NIET meer verleend en de plug eruit trekt betreft dit waardeloze bad ... wat VEEL TE VEEL geld heeft gekost !!!!!

Lees verder  


Wouter   -   12-07-2012

12-07-2012

Een gezellig klein zwembad. Ze hebben een wat groter wedstrijdbad, recreatiebad en een badje voor de kleintjes. In het recreatiebad zit een glijbaan niet heel bijzonder maar leuk voor de kleinere kinderen ook zit er in het recreatiebad een stroomversnelling. Bij het grote wedstrijdbad zit een duikplank. De badmeesters letten goed op en corrigeren vriendelijk waar nodig. Het grote wedstrijdbad was op deze vakantie dag omgebouwd tot een leuk speelbad voor de grotere kinderen met leuke waterattributen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Zwembad Sterrenbad?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Sterrenbad te melden