Bistro De Gelaarsde Kat

(3.4/5)  7 recensies

Bistro De Gelaarsde Kat serveert al 20 jaar de lekkerste gerechten. Van het welbekende broodje dip tot aan de voortreffelijke saté of botermalse spareribs. Lekker eten in een gezellige omgeving tegen een feestelijke prijs. Wilt u verzekerd zijn van een plek? Dan is reserveren gewenst.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag: Van 17:00 tot 22:00 uur

Dinsdag: Van 17:00 tot 22:00 uur

Woensdag: Van 17:00 tot 22:00 uur

Donderdag: Van 17:00 tot 22:00 uur

Vrijdag: Van 17:00 tot 22:00 uur

Zaterdag: Van 17:00 tot 22:00 uur

Zondag: Van 17:00 tot 22:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Menuprijs €32,50

 


7 Recensies over Bistro De Gelaarsde Kat

(Pagina 1 van 1)

 

"Zelfs een ster is teveel"

S   -   31-08-2019

31-08-2019

"Zelfs een ster is teveel"

Lang wachten op het eten, slechte communicatie over gerechten voor allergie, er was weinig mogelijk met meervoudige allergie. Het eten was bovendien niet lekker. Hoe makkelijk is het om een glutenvrij broodje te regelen.... En lactosevrije dip. Eigenaar ronduit onbeschoft en niet ingaand op de klachten. Veel te ruime keuze op de kaart, halveer deze en maak hieruit goede, lekkere gerechten.

Lees verder  


"Geweldig"

Peter vd Meer   -   07-10-2018

07-10-2018

"Geweldig"

Vandaag weer wezen eten en het was weer enorm goed.Vooral de heerlijke verse friet en de spareribs natuurlijk.


"Gezellig en goed."

Ad Visser   -   07-04-2018

07-04-2018

"Gezellig en goed."

De spareribs zijn verrukkelijk,de bediening is top en de sfeer heel gezellig.Ik kom hier zeker 6x per jaar en altijd perfect gegeten.


"Goed eten, hoofdgerecht voor 10 euro"

Bella   -   10-10-2017

10-10-2017

"Goed eten, hoofdgerecht voor 10 euro"

De Gelaarsde Kat is een erg gezellige bistro. Wanneer er nog plekken over zijn naast het raam heb je mooi uitzicht over het water. De kwaliteit van het eten en de bediening is meer dan prima. Je kunt uit diverse hoofdgerechten kiezen zoals enorm lekkere spare-ribs onbeperkt voor zo'n 19 euro. Maar er is ook de 10 euro kaart, de keuze hierop is echt goed en ook de kwaliteit van het eten hiervan is prima. Dat is nog eens lekker goedkoop uit eten!

Lees verder  


"Lekker eten en duur stokbrood"

Wouter   -   05-01-2017

05-01-2017

"Lekker eten en duur stokbrood"

Met veel plezier komen we al enige tijd bij de Gelaarsde Kat. Deze keer voor het eerst met onze kinderen. De sfeer, waaronder het mooie uitzicht op het water, de goede service en de kwaliteit van het eten was allemaal weer prima in orde. Wel waren we aan het einde van de avond even verrast. Toen we aankwamen vroeg de serveerster of we een broodje wilde. Dat wilde wij wel aangezien we dat bij de Gelaarsde kat met de dip altijd erg lekker vinden. Alleen op de rekening bleek vervolgens dat dit ons 9 euro heeft gekost. Dat vind ik wel een beetje overdreven voor een broodje dip vooraf en niet helder gecommuniceerd.

Lees verder  


KvL   -   14-02-2013

14-02-2013

Vanavond met met vriendin en onze twee kinderen (5jr en 9mnd)voor het eerst bij de gelaarsde kat gegeten. We vinden de dip, die bij verschillende andere eetgelegenheden in de omgeving ook wordt geserveerd, altijd erg lekker. Ik vind dan alleen bijna 10 euro voor 4 afbakbroodjes met een schaaltje dip wel vrij fors aan de prijs. Het voorgerecht, beide carpaccio, was nog vrij aardig, maar ook niet veel bijzonders. Vervolgens als hoofdgerecht een kogelbiefstuk die mijn vriendin rosť heeft besteld en een spareribs traditioneel. ons zoontje een portie patat en knoflookgarnalen. de biefstuk was grotendeels rauw en de spareribs absoluut niet te eten door de waanzinnige hoeveelheid kerriepoeder. Ik heb al in heel veel gelegenheden spareribs gegeten en dit is werkelijk de eerste keer geweest dat ik ze heb laten staan. Toen we na tien minuten eindelijk de aandacht van een serveerster hadden werden onze gerechten meegenomen naar de keuken en kregen we te horen dat de biefstuk inderdaad niet goed gebakken was, maar dat de spareribs prima in orde waren en gasten die altijd bijzonder hoog waarderen, mijn vriendin kon een nieuwe biefstuk krijgen en ik mijn spareribs terug. Wij waren er inmiddels wel klaar mee en besloten te vertrekken. Ik ervaar het persoonlijk als een belediging dat ik voor deze aanfluiting met slecht bereid en uitermate smerig eten een rekening gepresenteerd kreeg. Daarnaast staat de muziek in de zaak zo hard dat een fatsoenlijk gesprek zo goed als uitgesloten is. Ik heb zo snel mogelijk afgerekend en kom hier zeer zeker nooit meer terug.

Lees verder  


Debby   -   16-10-2012

16-10-2012

We hebben hier heerlijk gegeten. Er waren aardig wat plaatsen gereserveerd en het was druk dus we konden niet zelf kiezen waar we wilden zitten. We zaten hierdoor een beetje in het looppad. De spare-ribs waren heel erg lekker. De volgende keer weten we dat we beter vooraf kunnen reserveren.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Bistro De Gelaarsde Kat?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Bistro De Gelaarsde Kat te melden