Botenverhuur Dieper-Zicht

Zeilboten verhuur en sloepen verhuur bij Botenverhuur Dieper-Zicht staat al meer dan 18 jaar voor service, kwaliteit en luxe boten. Gast vriendelijkheid en service staat hier hoog in het vaandel. Dieper-zicht zit op Kaageiland direct op de Kagerplassen. Er is hier gratis parkeer gelegenheid, dus spullen in laden direct bij de boot. Kortom de perfecte locatie om een sloep, zeilboot, kano of motorboot te huren en te varen op de Kagerplassen, Leiden en omgeving.

 

U vaart hier in nieuwe of bijna nieuwe sloepen van zeer populaire merken als: Waterspoor, Piet Heijn en Seafury. En zeer jonge zeilboten van de bekende merken Valk, Geuzenvalk en BM16m2. De verhuur van sloepen en zeilboten is inclusief verzekering. Een ideaal begin van een geweldige dag op het water bij de Kagerplassen en omgeving. Bij ontvangst is er gratis luxe koffie, cappuccino, koffie of thee.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 09:00 tot 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Sloep voor 10 personen te huur vanaf €110,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Botenverhuur Dieper-Zicht

Hoeveel sterren geef jij Botenverhuur Dieper-Zicht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Botenverhuur Dieper-Zicht te melden