Wellness Ridderkerk

Helaas Wellness Ridderkerk is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Ridderkerk en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Ridderkerk.


Bekijk ook:


Bij Wellness Ridderkerk kunt u te gast zijn voor een hele dag of kunt u een avond genieten van rust en ontspanning. Wellness Ridderkerk biedt u een keur aan saunafaciliteiten, met onder andere Finse saunacabine binnen en buiten, Turks stoombad, caldarium, tepidarium, infra-rood sauna, whirlpool binnen en buiten, dompelbad, zwembad binnen en buiten en dakterras. Naast de talloze saunafaciliteiten bied Wellness Ridderkerk u de gelegenheid zich door een professioneel en kundig team van schoonheidsspecialistes, masseuses en pedicures te laten behandelen en adviseren. In de beautysalons kunt u terecht voor uiteenlopende gezichtsbehandelingen voor dames én heren. Tevens kunt u genieten van veelzijdige hand- en voetbehandelingen, massages, pakkingen, lichaamsbehandelingen en compleet verzorgde Beautyworkshops.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Gemengd

Maandag 09.30 – 23.00 uur

Donderdag 09.30 – 23.30 uur

Vrijdag 09.30– 23.30 uur

Zaterdag 09.30 – 23.30 uur

Zondag 12.00 – 22.00 uur

 

Dames

Dinsdag 09.30 – 23.00 uur

Woensdag 09.30 – 23.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Wellness Ridderkerk

Hoeveel sterren geef jij Wellness Ridderkerk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Wellness in Nederland

Wellness in Nederland

Toe aan een dagje ontspanning? Bij deze wellness-resorts kom je ongetwijfeld tot rust. Ontdek hier wat de thermen te bieden hebben.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Wellness Ridderkerk te melden