Panbos restaurant

(4/5)  1 recensies

Enigszins verscholen in een heerlijk wandelgebied ligt het Panbos, het restaurant van Joke van Rijn. Het restaurant ligt in een prachtig bosgebied.  


Panbos’ keuken staat voor dagverse ingrediënten en goed op elkaar afgestemde smaken. Inkopen worden gedaan bij gerenommeerde kwaliteitsleveranciers en ingrediënten worden met veel zorg geselecteerd waarbij de seizoenen zowel leidraad als inspiratie zijn. De menukaart wisselt daardoor geregeld. Er is keuze uit twee menu’s (voor lunch en diner), maar er kan natuurlijk ook à la carte besteld worden. Vanzelfsprekend hebben ze ook een op jonge gasten afgestemde kaart zonder in obligate kindermenu’s te vervallen. Oftewel voor iedereen is er wel wat wils!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 1 Recensies over Panbos restaurant

(Pagina 1 van 1)

 

"Sfeervol restaurant midden in het Panbos"

Wouter   -   16-10-2017

16-10-2017

Reageer op deze review

"Sfeervol restaurant midden in het Panbos"

Tussen alle bomen, midden in het Panbos vind je het zeer sfeervolle Panbos restaurant. Zowel binnen als het buitenterras zijn prima verzorgt en erg uitnodigend. Het personeel is erg vriendelijke en het eten van top kwaliteit. Mijn persoonlijke favoriet is de appeltaart met een lekkere koffie. Heerlijk na een flinke wandeling door het bos. Enige nadeel was dat het buitenterras vol staat met grote luxe lounge sets waardoor er erg weinig zitplekken zijn buiten en het buitenterras dus snel vol is.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Panbos restaurant?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Panbos restaurant te melden