7 Redenen om een Ballorig speeltuin te bezoeken

In Nederland zijn de afgelopen jaren de binnenspeeltuinen uit de grond geschoten en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij namen Ballorig onder de loep en geven je 7 redenen om bij Ballorig te komen spelen.

 

Trampline springen in Ballorig Amsterdam

 

1. Altijd dichtbij

Met 35 vestigingen in Nederland (en 5 in Duitsland) is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Dus geen lange autoritten, geen uitgebreide voorbereiding en geen broodjes meer voor onderweg. Even niks te doen? Inpakken en spelen maar!

 

2. Spelen is leuk...

Ballorig is een overdekt speelparadijs, waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven en lekker kunnen spelen, klauteren, glijden en ravotten met leeftijdgenootjes van tussen de 0 en 12 jaar. Peuters en kleuters hebben hun eigen aparte ruimte zodat ze geen last hebben van de oudere kinderen. Sommige vestigingen beschikken zelfs over activiteiten als een heuse Klimwand, of een echte Lasergame.

 

Bekijk ook: Top 15 binnenspeeltuinen in Nederland

 

Voetballen bij Ballorig

 

3. en goed voor de ontwikkeling

Ballorig is méér dan spelen alleen: de verschillende toestellen, hindernissen en bewegingen dragen in grote mate bij aan de ontwikkeling van het inzicht, de motoriek en de evenwichtsorganen van het kind. Door lekker te rennen en ravotten worden deze vaardigheden dus ongemerkt gestimuleerd.

 

"Hindernissen en bewegingen dragen in grote mate bij aan de ontwikkeling"

 

Video: Kom lekker springen, klimmen en klauteren bij Ballorig

 

4. Verantwoord en gezond

Bij Ballorig spelen kinderen in een veilige en verantwoorde omgeving en krijgen ze ook nog eens ruim voldoende lichaamsbeweging. Zo slaat u dus twee vliegen in één klap. En hebben ze na het spelen trek gekregen? Dan kunt u bij Ballorig buiten de bekende snacks ook terecht voor gezonde broodjes of verantwoorde snacks.

 

5. Het Ballorigfeest

Ook voor kinderpartijtjes kunt u bij Ballorig terecht. Met verschillende arrangementen en thema’s is er voor ieder budget altijd een feestje dat voldoet aan al uw wensen en eisen. Ieder feestje wordt door Ballorig vakkundig begeleid, waarbij de Jarige Jop natuurlijk uitgebreid wordt verwend en in het zonnetje gezet! Het feest begint trouwens al op de website, waar kinderen zelf hun eigen uitnodiging kunnen ontwerpen!

 

Ballorig racen

 

6. Ouders gratis toegang

Ballorig biedt plezier en vermaak aan kinderen in verschillende leeftijdscategorieën, maar natuurlijk is er ook aan de ouders gedacht. Zij hebben gratis toegang en kunnen onder het genot van een kopje koffie even lekker bijkletsen, of gebruik maken van de gratis WiFi.

 

7. Al 19 jaar een begrip

Ballorig is al ruim 19 jaar actief in de wereld van verantwoord spelen. In deze 19 jaar zijn zij uitgegroeid van “een grote ballenbak” tot een overdekt speelparadijs met voor ieder kind wat wils. Zij hebben inmiddels een schat aan ervaring opgedaan, waardoor kinderen hier altijd in goede handen zijn en onbezorgd kunnen ravotten.

 

Een binnenspeeltuin is ook leuk voor de ouders

 

Binnenspeeltuin in de buurt

Wil je snel een Ballorig of andere binnenspeeltuin bij jou in de buurt vinden?

- Top 15 binnenspeeltuinen van Nederland
Reacties op "7 Redenen om een Ballorig speeltuin te bezoeken"

Marita v veen schreef:

22-10-2018

Ik tik fijnuit aan omdat jullie zeggen dat je korting krijgt. Maar zie nergens daar daar iets over

----

Redactie Fijnuit
Beste Marita,
Ik heb de pagina grondig bekeken maar kan hier nergens iets vinden over korting. Zou u aan kunnen geven waar u dit gezien heeft zodat wij dit kunnen nakijken.

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.