Ballorig Meppel

(5/5)  2 recensies

Helaas Ballorig Meppel is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Meppel en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Meppel.


Bekijk ook:


Bij Ballorig Meppel zijn er heel veel leuke dingen te doen! Je kunt er springen op de mega trampoline, uitrazen in de toffe voetbalkooi en klimmen op de reusachtige klimrekken. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peutergedeelte en er is gratis wifi voor de ouders. Door de ruime en overzichtelijke opzet is het leuk, maar vooral ook veilig.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Ballorig Meppel

(Pagina 1 van 1)

 

"Aanrader. Veilige speelplek voor de kids. "

Ben Struijk   -   19-02-2017

19-02-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Aanrader. Veilige speelplek voor de kids. "

Mooi groots opgezet en veilig voor de kinderen. Best uitgebreide keuken voor zo'n locatie.


Folkertina   -   20-08-2013

20-08-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

Wij waren er op een zeer rustige dag, waardoor mijn zoontje lekker de ruimte had. We zijn er een middagje geweest en hij heeft lekker geklimd en geklauterd. De rollerbaan was favoriet! Boven konden we een rondje met de luchtfiets. Hieraan was fijn dat het een kort ritje is waardoor kinderen ook alleen kunnen gaan. De Xbox kneckt is ook erg leuk, alleen kan ik me bij drukte voorstellen dat het lang duurt voor je aan de beurt bent. Er staat namelijk niet bij een max. tijd dat je mag spelen. Personeel is vriendelijk en houd de tafels schoon. Een prima plek om een middag te verblijven.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Ballorig Meppel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

7 Redenen om een Ballorig speeltuin te bezoeken

7 Redenen om een Ballorig speeltuin te bezoeken

Afgelopen jaren zijn de binnenspeeltuinen uit de grond geschoten en zie je door de bomen het bos niet meer. Wij namen Ballorig onder de loep en geven je 7 redenen om bij Ballorig te spelen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Ballorig Meppel te melden