Kinderspeelparadijs Ballorig Assen

(2.6/5)  10 recensies

Kom spelen bij de leukste binnenspeeltuin van Nederland: Ballorig! Je vindt hier sportieve en uitdagende speeltoestellen voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ze kunnen o.a. op avontuur in het labyrint, racen van de grote glijbanen en een duik nemen in de ballenbak. Voor kinderen tot 5 jaar is er een aparte speelruimte waar ze veilig kunnen spelen en ontdekken. Voor alle leeftijden is er genoeg te beleven, Ballorig verbindt en is een plek waar nieuwe vriendschappen worden gesloten. Benieuwd naar alle speeltoestellen? Kom gezellig langs met je kinderen en ontdek wat we nog meer te bieden hebben. Beleef samen een dag vol speelplezier bij Ballorig.


Van maandag tot en met vrijdag geldt er een speciaal peuterochtend tarief. Het is ook mogelijk om een onvergetelijk kinderfeestje of schoolreisje te reserveren. Naast spelen kan je ook even tot rust komen in de horecagelegenheid met heerlijke maaltijden/snacks en drankjes.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 09:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree van 1 t/m 12 jaar online €9,50

Entree van 1 t/m 12 jaar aan de kassa €9,95

Kinderen tot 1 jaar gratis

Peuterochtend €5,50 (t/m 3 jaar) Dit geldt niet in de weekenden, feestdagen en de vakanties

Ouders en begeleiders vanaf 18 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


10 Recensies over Kinderspeelparadijs Ballorig Assen

(Pagina 1 van 1)

 

"Fijn met kleinkinderen"

Theo   -   16-08-2019

16-08-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Fijn met kleinkinderen"

Fijn om met je kleinkinderen te bezoeken! Interieur is niet altijd even schoon maar de kinderen vinden het fantastisch.


"Slecht en smerig!"

W. Lekatompessij   -   02-01-2019

02-01-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Slecht en smerig!"

30 december 2018 naar ballorig geweest met z,n vieren en de volgende dag allemaal buikgriep. Dit zegt genoeg en hier komen we niet weer zolang het niet verbetert.!!!!!

Lees verder  


"Erg leuk en up to date na verbouwing"

Karsjan   -   14-11-2017

14-11-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Erg leuk en up to date na verbouwing"

Na de verbouwing van Okt 2017 een prachtige, veilige en ja ook schone plek voor ouders en kinderen. Fijne welhulpend personeel. Ga zo door. K. Edens Assen

Lees verder  


"Slecht en smerig. "

Westenberg.   -   20-08-2017

20-08-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Slecht en smerig. "

Bij binnenkomst om 11.15 Lag er veel vuil op de vloer. Chips. Bekers. Glazen drink flesjes. Ook waren er veel tafels erg smerig. Dat de deuren open gingen naar buiten. Omdat het beter weer werd. Stonden er 6 skelters. Waarvan er 2 heel waren. De rest lag in onderdelen. Op het speel terrein. Ook lagen er onderdelen van een grasmaaimachine. En grote stukken zeil. Vol met water. En alg. Dit had meer de indruk van een bouw terrein. Een jonge dame met heel zwart haar. Die daar werkt. Was echt vreselijk. Deze liep de hele tijd heen en weer. En had het erg druk. Met haar vriendin. En haar moeder. (Bleek later) Een aantal malen zat ze ongeneneerd aan haar doos te krabben. Echt. Te gênant voor woorden. Later nam ze een luier mee van een klein jongetje. Gooide deze weg. En ging verder met bestellingen. De toiletten waren smerig. Veel urine op de vloer. Tevens was de gehele indruk smerig. En personeel niet geïnteresseerd. Helaas. Is een mail sturen niet mogelijk. Heb dit bericht ook geplaatst in een mail naar de voedsel en waren autoriteit. Wand dit is echt ronduit. Gevaarlijk.

Lees verder  


"Geen aanrader"

Jetske   -   17-08-2017

17-08-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Geen aanrader"

Veel te weinig personeel,daarom waren de tafels ook zo vies. De kar voor de smerige dienbladen was vol werd niet verwisseld. Te lange wachtrij voor het buffet,heb wel een half uur in de rij gestaan. Het personeel was wel vriendelijk.

Lees verder  


"Slechtse "

Jean-paul timmer   -   06-06-2017

06-06-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Slechtse "

Mijn dochter is bijna twee jaar en zij wou peuterhoek spelen bleek dat zij kan niet verder omhoog klemmen en hoe moet ik binnen naar mijn dochter helpen. Zij word al paniek en huilen. Ik vind dit niet veilig voor iets jonger. Ik zie dat peuter van 0 tot 4 jaar beetje niet veilig en te klein om ruimte geven. Ik wou dat zij even naar kleine balletje toe. Mijn dochter kan naar binnen kruipen maar bleek dat zij niet terug want ik zie klein glijbaan hoe terug. Daarom geef ik 1 ster en slechtse ballorig in Assen. Vorige 3 maanden geleden waren we naar Utrecht ballorig en ik vind dit echt fijne voor kleine kinderen. Dus ik geef hem 9 punten. We komen uit Veldhoven.

Lees verder  


"Leuk maar niet schoon "

Rennie   -   19-03-2017

19-03-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk maar niet schoon "

De peuterhoek is erg leuk, maar het stonk er erg naar urine. De kinder wc (meisjes) Was erg vies. Sputters op de deuren en muren en de vloer was erg stoffig en vies.

Lees verder  


Booy   -   26-07-2014

26-07-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Geachte heer/ mevrouw, Vandaag ben ik met mijn dochter en vriendin met haar dochter bij jullie geweest. En ik moet helaas zeggen: ik voel niks voor nog een bezoek. Een korte samenvatting van ballorig assen vandaag; het was smerig, oud, en/ of stuk. Bij binnenkomst viel me onmiddellijk een tafel op waaronder het nog vol lag met patat en andere troep. En toen ik even beter om me heen keek lag er nog veel meer troep onder andere tafels. Wokkel chips, tijgernootjes, papiertjes van chocoladerepen, etc etc etc. Afijn. Kinderen gingen spelen, wij bestelden een kop thee en een cappuccino. Het theeglas zat tot 2x toe vol met theeaanslag, NIET schoon! En aan de koffiekop zat lippenstift. Ook daar werden wij niet blij van. Toen de kinderen even moe waren van het spelen en een kleurplaat wilden kleuren bleken de kleurplaten op. En zelfs een leeg tekenpapier kregen ze niet. Toen ze op de scooters wilden bleken ze alle drie defect. 1 oké, maar alle drie??? En het papier defect zat er zo te zien al heel lang op... En het ergste: toen een kindje in de wasbak van de dameswc had overgeven en de bak vol bleef staan met water en kots werd niet niet direct schoon gemaakt maar dit heeft uren in de wasbak gezeten. Een wasbak waar wij onze kinderen leren om handen te wassen na het plassen!!!!!!!! Het personeel gaf aan dat ze het wisten maar nog geen tijd hadden gehad om het schoon te maken. Wij waren rond half 11 bij ballorig tot 14.30 uur, en toen wij weg gingen was er nog NIKS aan schoonmaak gedaan. Waar dan ook in ballorig. Schandalig! Ik ben heel erg teleurgesteld en ons zien jullie niet meer terug. PS ik had dit graag naar ballorig assen willen mailen, maar helaas kon ik het contact formulier niet invullen. Blijkbaar was deze tekst te lang. Dan maar zo.....

Lees verder  


ag   -   02-05-2014

02-05-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Onkundig kindonvriendelijk en niet oplossingsgericht personeel vandaag mijn dochter van 5 staat in de rij ze kijken dr aan maar helpen dr niet terwijl ze zien dat ze geld in de handen heeft na zes mensen voor laten gaan zelf maar even heen gegaan zeggen ze doodleuk o had dr niet gezien mmmmm ja ja ik kom uit een ei

Lees verder  


Niels Moelard   -   29-04-2013

29-04-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

Leuk speelparadijs. Verdeeld in twee delen; voor de jonge kinderen en de iets oudere (vanaf 4). Dus als je 2 kids hebt in verschillende leeftijden, dan kan het handiger zijn om met z'n tweeën te gaan. Je kunt er als ouder lekker zitten, boekje lezen etc. Ook voor kinderfeestjes een leuke plek.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Kinderspeelparadijs Ballorig Assen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

7 Redenen om een Ballorig speeltuin te bezoeken

7 Redenen om een Ballorig speeltuin te bezoeken

Afgelopen jaren zijn de binnenspeeltuinen uit de grond geschoten en zie je door de bomen het bos niet meer. Wij namen Ballorig onder de loep en geven je 7 redenen om bij Ballorig te spelen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Kinderspeelparadijs Ballorig Assen te melden