Kinderspeelparadijs Ballorig Den Helder

Helaas Kinderspeelparadijs Ballorig Den Helder is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Den Helder en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Den Helder.


Bekijk ook:


Indoor speelparadijs Ballorig Den Helder is ideaal voor een leuk dagje uit met kinderen t/m 12 jaar. Bij Ballorig kun je altijd lekker binnen spelen en elke vestiging is uniek! Voor de allerkleinsten is er bij Ballorig Den Helder een speciaal peutergedeelte en voor de ouders hebben ze gratis Wi-Fi. Bij indoor speelparadijs Ballorig Den Helder kun je ook terecht voor de leukste verjaardagsfeestjes!

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Kinderspeelparadijs Ballorig Den Helder

Hoeveel sterren geef jij Kinderspeelparadijs Ballorig Den Helder?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

7 Redenen om een Ballorig speeltuin te bezoeken

7 Redenen om een Ballorig speeltuin te bezoeken

Afgelopen jaren zijn de binnenspeeltuinen uit de grond geschoten en zie je door de bomen het bos niet meer. Wij namen Ballorig onder de loep en geven je 7 redenen om bij Ballorig te spelen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Kinderspeelparadijs Ballorig Den Helder te melden