Dagje uit Pokemon vangen in Kijkduin Den Haag

De Pokemon hoofdstad van Nederland ligt in Den Haag, Kijkduin om precies te zijn. Dagelijks bezoeken honderden mensen vanuit heel Nederland deze plek. Maar is dat wel de moeite waard?

 

Massaal Pokemon vangen in Kijkduin Den Haag

 

Kijkduin is mooi

Wanneer je enkel en alleen voor de Pokemon naar Kijkduin in Den Haag afreist onderschat je mogelijk iets. Kijkduin is namelijk een erg mooie plek. Er is een prachtig strand waar je lekker kunt uitwaaien of zonnen en het zit er vol met gezellige strandtentjes. Er is zelfs een boulevard met wat winkeltjes en restaurants. Dus kom je hier voor de Pokemon, loop dan op zijn minst even een rondje door de duinen, over de boulevard en natuurlijk op het strand.

 

Bekijk ook:

 

Het strand en de duinen van Kijkduin zijn mooi

 

Voor kinderen staat er een draaimolen op het plein (2 euro per ritje) en is er een leuke boot op het land waar kinderen heerlijk spelen.

 

Speelplezier voor kinderen in de boot aan land bij KijkduinDraai je duizelig in de draaimolen bij Kijkduin

 

Pokemon Go Hotspot

Waarom is Kijkduin zo’n geweldige plek om Pokemon te vangen? Pokemon Go kijkt wat druk bezochte plekken zijn en zal daar meer Pokemon laten verschijnen dan op rustige plekken. Dit plus dat er op Kijkduin een plekje is waar precies 4 Pokestops bij elkaar zitten, op deze Pokestops zitten constant 4 lures. Deze feiten samen zorgen ervoor dat er non-stop Pokemon verschijnen op Kijkduin met soms zelfs een heel bijzondere, zoals bijvoorbeeld Raichu. Ga dus zeker even op deze plek zitten, draai continue aan de Pokestops en vang bergen met Pokemon.

 

Kamperen op een Pokemon Hotspot om veel Pokemon te vangen in Kijkduin

 

Chaos om zeldzame Pokemon

Je kent vast de beelden van honderden mensen die massaal een kant op rennen in de hoop die ene bijzondere Pokemon te vangen. Dit is niet een uitzondering maar gebeurt aan de lopende band, met soms gevaarlijke situaties als gevolg. Ook tijdens ons bezoek hebben wij dit meerdere keren gezien, zie onderstaande video.

 

Video: chaos om vangen van zeldzame Pokemon

 

Je bent gek!

Een hoop mensen verklaren je mogelijk voor gek als je naar Kijkduin wilt afreizen om Pokemon te vangen. Maar het is gewoon een heel gezellige plek. Ook de sfeer onderling tussen alle Pokemon trainers is erg vriendelijk en gezellig. Kinderen leggen snel contacten omdat ze allemaal èèn overeenkomende passie hebben, Pokemon. Kijkduin is een plek waar je gewoon ongegeneerd Pokemon kunt vangen.

 

Bekijk ook:

 

Update: Niantic verwijderd Pokemon

Na een kort geding van de gemeente Den Haag aan Niantic (de maker van Pokemon GO) heeft Niantic noodgedwongen Pokemon moeten verwijderen van Kijkduin. Gelukkig geld dit alleen voor de duinen. Het bekende plein met de vele stops bij elkaar en de vele Pokemon is nog steeds actief. Het is er dus niet minder leuk op geworden om Kijkduin te bezoeken.
Reacties op "Dagje uit Pokemon vangen in Kijkduin Den Haag"

Robbert schreef:

19-09-2016

Haha, geweldig!! Vooral die gasten met die parasolletjes, die nemen het er wel van :)

Ik ben er ook een keertje geweest met mijn zoon maar wij waren zeker niet zo fanatiek als sommige mensen in bovenstaande beelden :)

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.