Strand Kijkduin

Kijkduin is in veel opzichten kleinschaliger dan Scheveningen, maar dit geeft Kijkduin ook juist z'n charme. Op het Deltaplein tref je een grote diversiteit aan winkels en restaurants aan en de terrassen langs de boulevard hebben een mooi uitzicht op de zee. Als je even de rust wilt opzoeken, ben je binnen enkele minuten in de duinen. De ideale plek voor een flinke wandeling of fietstocht. Ook voor kinderen is er genoeg te doen beleven in Kijkduin!

 

Strandslag 4 ligt bovenaan de boulevard van kijkduin. Goed bereikbaar, veel toeristen, maar eigenlijk ook gewoon een heel erg mooi strand! Bovenaan de opgang straat een tentje van de bekende haagse ijssalon Florencia, vanwaar je een prima uitzicht hebt over het hele Kijkduinse strand. En als je het luieren in de zon even zat bent kan je nog altijd even shoppen op de boulevard, of daar op één van de vele terrasjes gaan hangen.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegankelijk

 


0 Recensies over Strand Kijkduin

Hoeveel sterren geef jij Strand Kijkduin?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dagje uit Pokemon vangen in Kijkduin Den Haag

De Pokemon hoofdstad van Nederland ligt in Den Haag, Kijkduin om precies te zijn. Dagelijks bezoeken honderden mensen vanuit heel Nederland deze plek. Maar is dat wel de moeite waard?

Lees verder...

 

6 Stranden in Nederland die je gezien moet hebben

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Strand Kijkduin te melden