Kinderboekenmuseum Den Haag is nu leuk voor alle kinderen

Er was altijd al genoeg te doen in het Kinderboekenmuseum, ook voor de kleintjes was er al een speciale ruimte. Toch voegen de nieuwste veranderingen in het museum weer voldoende toe.

 

Lekker lezen voor de boekenmuurKinderboekenmuseum springen van ijsschots

 

Ik ben Kikker

Momenteel kunnen de aller- aller- aller- kleinsten onder ons in het Kinderboekenmuseum terecht voor een leuke, leerzame en actieve expositie. Iedereen vanaf 0 jaar is namelijk van harte welkom op de expositie “Ik ben Kikker”; genoemd naar de geliefde boeken van Max Velthuijs.

 

Bekijk ook:

 

Ik ben Kikker

 

Niet lezen, maar doen

Op een oppervlakte van bijna 150 m2 kruip je in de huid van Kikker en leer je spelenderwijs van alles over emoties als blijdschap, liefde en angst. Je kunt er natuurlijk rustig wat lezen, maar het is natuurlijk leuker om zélf dingen te doen: zo kun je klussen met Rat, schaatsen met Eend, taarten bakken met Varkentje, en nog véél en véél meer…

 

"Leer spelenderwijs van alles over emoties als blijdschap, liefde en angst"

 

Nou, genoeg gekwaakt… dus kom van je stoel en spring snel met kikkersprongen naar Den Haag. Je vindt de tentoonstelling in het Kinderboekenmuseum op de tweede verdieping, naast de tentoonstelling “ABC met de dieren mee”.

 

Bekijk ook: Top 5 leukste musea in Den Haag
Reacties op "Kinderboekenmuseum Den Haag is nu leuk voor alle kinderen"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.