Populairste dagje weg van 2013

Eenmaal aangekomen in 2014 is het leuk om even stil te staan bij alles wat er vorig jaar is gebeurt. En bij Fijnuit.nl is dat nogal wat! Dit jaar zijn er een aantal mooie samenwerkingen tot stand gekomen, nieuwe records verbroken en is het nu al populaire kortingen overzicht aan de website toegevoegd. Ook waren er weer uitjes en artikelen die dit jaar op onze website erg populair waren. Graag blik ik daar samen met jou op terug.

 

Eerder behandelde ik al het populairste dagje weg artikel en de populairste dagje weg korting van 2013. Deze toplijsten verzameling eindeigen we nu met het populairste dagje weg van 2013.

 

Populairste uitje van 2013

Onze website is erg handig voor als je nog niet goed weet wat je wilt doen en graag op leuke ideeën gebracht wilt worden. Je typt dan namelijk gewoon boven in beeld jouw plaatsnaam in en je krijgt de leukste dagje weg tips voorgeschoteld. Maar er zijn ook veel bezoekers die al wel weten wat ze willen doen en hier graag meer informatie over willen vinden. Zoals openingstijden, prijzen, recensies en foto’s. Ook hiervoor is onze website uitermate geschikt. Onderstaand vind je de populairste uitjes van Fijnuit.nl in 2013.

 

1. Omniversum Grootbeeld theater

Omniversum grootbeeld theater

In de lijst met populairste artikelen kwamen we het Omniversum al op de derde plek tegen. Bij de populairste uitjes scoort het Omniversum de eerste plek! Omniversum is een grootbeeldfilmtheater met een scherm ter grote van een half groot voetbalveld! De films worden door een geavanceerde techniek op een enorm projectiescherm getoond. Het scherm heeft de vorm van een halve bol en loopt half over het publiek.

> Alles over het Omniversum

 

 

2. Eigenwijs eterij en drinkerij

Eigenwijs Leiden

Niet alleen voor de leukste uitjes kun je op onze website terecht ook restaurants worden vermeld. Op de tweede plek staat een van de bekendste restaurants van Leiden. Met, zo zeggen zij zelf, de lekkerste spare-ribs van Leiden.

> Alles over Eigenwijs eterij en drinkerij

 

 

3. Sprookjeswonderland in Enkhuizen

Sprookjeswonderland Enkhuizen vogelverschrikker en de raaf

Waan jezelf in een sprookje bij Sprookjeswonderland Enkhuizen. Kijk mee in het leven van de kabouters in het kabouterdorp. Diverse kabouters zijn al zingend bezig met hun dagelijkse dingen maar ze vinden het hartstikke leuk als je meekijkt. Uiteraard vind je in het sprookjesbos ook de bekende klassieke sprookjes zoals Roodkapje, Sneeuwwitje, Doornroosje, de Reus, Klein Duimpje en meer.

> Alles over Sprookjeswonderland Enkhuizen

 

 

4. Dick Bruna Huis Nijntje museum

Dick Bruna Huis Nijntje boekjes

Ook dit uitje zagen we eerder terug bij de populairste artikelen en daar weliswaar op een mooie eerste plek. Bij de uitjes scoort het Dick Bruna Nijntje museum iets minder goed met een nog steeds erg mooie 4de plek.

> Alles over het Dick Bruna Huis Nijntje museum

 

 

5. Rijksmuseum Amsterdam

Rijksmuseum Amsterdam geopend met explosie van oranje rook

Niet alleen is in 2013 het opnieuw geopende Rijksmuseum in het echt het best bezochte museum maar ook op onze website scoort het Rijksmuseum de eerste plek onder de Musea. Voor het eerst kunnen bezoekers nu een reis door de tijd maken en zo een gevoel voor schoonheid en een besef van tijd ervaren. Het verhaal van Nederland wordt in een internationale context gepresenteerd in een chronologisch tijdpad, verdeeld over vier etages en 80 nieuwe zalen.

> Alles over het Rijksmuseum Amsterdam

 

Bovenstaande toplijsten zijn gebaseerd op onze website statistieken. Denk hierbij o.a. aan de meest bezochte pagina’s en de bezoekduur van een pagina. Bovenstaande lijsten suggereert niet dat het de beste uitjes zijn van Nederland. De lijsten benoemen welke uitjes het populairst waren in 2013 op onze website Fijnuit.nl.

 

Wat is jouw favoriete uitje van 2013?

Ik ben erg benieuwd wat jouw favoriete uitjes was in 2013. Vertel het mij in een reactie onderaan dit bericht. Plaats jouw favoriete uitje van 2013
Reacties op "Populairste dagje weg van 2013"

Debby schreef:

10-01-2014

We hebben veel leuke dingen gedaan. Sprookjeswonderland vond ik leuk omdat de kinderen enorm genoten hebben. Drievliet was heel erg leuk omdat er heel veel leuke attracties waren voor jong en oud! En nog heel veel andere leuke uitjes!!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.