Rijksmuseum Amsterdam

(5/5)  2 recensies

De nieuwe presentatie van het Rijkmuseum is als een reis door de Nederlandse (kunst)geschiedenis van Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. Voor het eerst kunnen bezoekers nu een reis door de tijd maken en zo een gevoel voor schoonheid en een besef van tijd ervaren. Het verhaal van Nederland wordt in een internationale context gepresenteerd in een chronologisch tijdpad, verdeeld over vier etages en 80 nieuwe zalen.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks 9:00 tot 17:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €15,00

T/m18 jaar gratis

 

Combiticket Amsterdam Dungeon

Van 5 t/m 18 jaar €13,25

18 jaar en ouder €27,75

 

 


2 Recensies over Rijksmuseum Amsterdam

(Pagina 1 van 1)

 

"Prachtig en indrukwekkend"

Anoniem   -   17-05-2018

17-05-2018

"Prachtig en indrukwekkend"

Mijn lieve vriend heeft me verrast door me mee te nemen naar het Rijksmuseum in Amsterdam. Ik ben normaal niet zo van de musea, maar heb er ontzettend van genoten! Mooi compleet museum. Absolute aanrader wanneer je van geschiedenis houdt.

Lees verder  


Daphne Groeneveld   -   24-05-2013

24-05-2013

Ooit jaren geleden, toen ik nog een broekie op de middelbare school was, ben ik eens in het 'Rijks' geweest. Van toen kon ik me niet veel meer herinneren dus toen ik zag dat je gratis bij de opening op 30 april kon zijn, was ik er als de kippen bij! De sfeer zat er goed in, ondanks de lange wachtrij op de oranje loper. Na 50 minuten was ik binnen en werden we via een ingestelde route door de eregalerij en de zijvleugels geleid. De beveiliging was streng, maar he wat wil je met die gekte! Het museum zag er prachtig uit en ook de nieuwe grijze muren vind ik echt recht doen aan de schilderijen. Ondanks de drukte, of misschien juist dankzij de drukte, van de opening heb ik een gezellige leuke middag gehad en was ik verrast door al het moois dat het museum heeft. Een dagje 'Rijks' is echt een aanrader.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Rijksmuseum Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Review: Daphne bezocht het Rijksmuseum in Amsterdam

Na bijna 10 jaar verbouwd te hebben, is het grootste en bekendste museum van Nederland eindelijk weer geopend. Daphne was 1 van de gelukkige 20.000+ bezoekers die er bij was.

Lees verder...

 

Rijksmuseum Amsterdam na 10 jaar eindelijk weer open

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Rijksmuseum Amsterdam te melden